Secret Lives of Gowns Update

I det seneste har jeg fået en masse meget venlig e-mail med angivelse af gode ting om tricktilstandene for kapper serie (en, to, tre, fire) samt spørger mig, med forskellige Niveauer af plainteventy samt forventning, om jeg vil komponere enhver form for meget flere af dem.

Nå, svaret er ja, jeg vil gerne sammensætte meget flere af dem. Sig tak til dig for at spørge! Spørgsmålet er, at jeg ikke har kunnet bruge tilstrækkelig tid på at søge efter billeder af kjoler, der er kløe for at fortælle mig deres historier! Mit ægte job (TM) har været hektisk, mit andet ægte job (TM) er desværre forsømt, såvel som min husstand tror på, at i seks langt flere år vil de være i stand til at angive mig lovligt døde samt samle forsikringen .

Så – hvis du kommer på tværs af en kjole, som du er sikker på, har en historie vævet ind i sit materiale eller klamrer sig til sine knapper, så send mig et link. (Venligst send mig ikke billeder som tilbehør, medmindre de er billeder, du tog af kjoler, du ejer; Hvis billederne er på internettet, send mig venligst webadressen.)

Hvis jeg bruger dit billede som grundlag for et trick liv, vil jeg naturligvis kreditvurderet dig som Finder, selvfølgelig!

Jeg forstår, at der er ensomme gamle marinerkjoler til rådighed, der forsøger at fortælle os-sprænger deres sømme for at fortælle os-deres historier. Vil du ikke hjælpe mig med at opdage dem?

Målet er at gøre en ugentlig eller to, mens forsyningerne varer.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Trick Lives of Gowns Charity Drive 2008DeCember 5, 2008
Hvor jeg foregiver at være en ægte Fashion Blogger (TM) 9. januar, 2012in “Fashion Blogger”
Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *