Og præcis, hvordan

jeg forstår, at jeg holder harpet så godt som om præcis, hvordan udmattet jeg er om vinteren, men en af ​​grundene til sagt træthed er, at jeg har brugt i det væsentlige den præcise nøjagtig samme ting for et nummer af måneder: en cirkel nederdel (med et talje), strømpebukser, t-shirt, samt cardigan sweater. Dette er fint, for det meste: det er behageligt, du kan have gode tilbud sjovt med nederdel udskriver såvel som lyse strømpebukser, det er varmt såvel som lagbart, såvel som så såvel som så videre. Men jeg er udmattet af nederdele såvel som ønsker at bære nogle kjoler pls ok?

Jeg har et par kjole, der er gode til vinter, god uld, corduroy, tung bomuld og så videre, men min foretrukne type kjole er i en god let bomuld, helst i en samtale print. Noget med korte ærmer, såvel som en smule krave, såvel som som ikke har brug for nogen form for meget mere udstyret end at opdage et par sko.

En kjole som, siger denne, som jeg var despondent til at opdage, er ikke i min størrelse, på Lanetz Living (klik på billedet for at gå til webstedet):

Så. Jeg kræver dette. Jeg har startet en gennemgang for det, såvel som med enhver form for held (og / eller bestikkelse, hvis du har en kopi af dette, du ikke har brug for) en dag vil jeg gøre dette. JA. JEG VIL.

(Og hvad er der med alle hætterne? Jeg tror, ​​at jeg falder under indflydelse af dette.)

Også – jeg er lidt bekymret over udtrykkene på kvindernes ansigter på dette billede. Jeg tror, ​​at Blue-Stripe Lady har lige afsløret hendes mål om at gå over såvel som slappe af sengetøj ud af nogen, såvel som hvid-kjole dame er begge bekymret for den fremkaldte gale af blue-stripe dame såvel som virkelig, virkelig, virkelig, virkelig Håber at slapping vil virkelig ske.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ser ud til at udgøre Delightfuloctober 8, 2007
Hvor jeg foregiver at være en ægte Fashion Blogger (TM) 9. januar, 2012in “Fashion Blogger”
Foran (BUST) Curveseptember 11, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *