Hvordan man bærer alt sort i foråret

, når du er i tvivl, eller rettere sagt, når jeg stirrer ned ad tønden i et grundigt uinspireret tilfælde af mandag morgen jeg har ikke-til-slid blues, jeg typisk er standard til en helt sort Ensemble. Dette ser dog ud til at fungere lidt bedre om vinteren end det gør i foråret og sommermånederne. Når vi bringer et helt sort kig i de varmere sæsoner-hvad enten vi taler arbejdstøj eller ej-er mit trick at parre det monokromatiske tøj med en lettere og lysere tilbehør som en vinduesrulle, en lys farvet blazer eller endda en lys hæl . I dag sportslige jeg denne foretrukne vinduesrude (som du har set før i dette afslappede fredagsindlæg), en topper, der fortsat er en af ​​mine favorit på og off-duty-lag-især når man søger at lysne op en ellers Utroligt enkelt look.

Tilståelse: Skyld ikke frakken for alle de rynker, du måske bemærker. Jeg efterlod utilsigtet det i en bunke bagpå min bil (indsæt flov emoji her) og havde ikke tid til at dampe den, før jeg havde den igen. I virkeligheden, hvis du ikke lever livet som et fravært sindet frat barn og faktisk hænger det op som en rigtig person mellem slid, finder du, at det har en fantastisk drapering og holder sin form perfekt.

Min mor ryster på hovedet så hårdt ideelt nu.

Vinduesrudefrakke: C/O BB Dakota (også her) | Blyantskørt: St. John (lignende her) | Øverst: Boss (også Love This Tank -version her) | Skinny tørklæde/choker: Halogen | Sko: Saint Laurent (lignende her) | Pearl halskæde: Dogeared | Taske: M2Malletier

< >

Glædelig mandag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *