Brother 2340CV Cover Stitch Maker Survival Guide

Jeg har haft min søskende 2340cv cover sting maker i omkring et år. Jeg ønskede en cover stitch maker, der kan lave store dæksting, smalle dæksting, såvel som kan bruge en bindemiddelfastgørelse. At få en cover sting maker var allerede lidt af en monetær stretch for mig, så jeg kiggede kun på Cover Stitch-maskiner i den nedre ende af omkostningscenteret. Søskende 2340cv var den eneste stand-alone dækningsstingsmaskine, der opfyldte alle mine krav.

Jeg online ud midt i himlen, såvel som desværre er det nærmeste søskende forhandler en tre timers kørsel væk, så jeg måtte købe min Cover Stitch Maker uden at teste den ud. Søskende 2340cv får blandede anmeldelser, så jeg var lidt ivrig efter at tage en mulighed for det. Du kan opdage evalueringer, der spænder fra “Dette er den største maker nogensinde, så godt jeg aldrig har haft nogen form for vanskeligheder med det,” til “uanset hvad jeg prøver, jeg ikke kan få det til at arbejde, så godt jeg vil smide det ud af vinduet. ” Jeg tjekket ud hver evaluering, jeg kunne finde, jeg tjekket ud en masse anbefalinger fra folk på MønsterReview Forum, samt jeg besluttede at tage en mulighed for det. Jeg troede, at jeg ville bruge makeren et stykke tid, få producenten regnet ud, derefter komponere en hurtig blog udgives med ideer til syning med søskende 2340cv. Ha.

De ideer, jeg opdagede for at udnytte denne maker, var omkring stedet. Jeg opdagede nogle gode ideer, nogle ubrugelige forslag, såvel som nogle virkelig dårlige råd. Masser af mennesker gav forskellige anbefalinger om det samme problem. For hver bit af anbefalinger, jeg giver, kan du højst sandsynligt opdage en anden, der tyder på at gøre det modsatte. Jeg forstår, at det er nemt at blive forvirret, når du fejler denne maskine. Jeg holdt tro på, at jeg havde opdaget en mulighed for et problem, kun for senere at genkende, at den ægte mulighed var noget helt andet. Der er mange variabler, der er inkluderet i at holde denne maker fra at kaste størkne tantrums.

Nå, jeg har haft min cover sting maker i et år, så godt som jeg lige nu har lyst til at have denne maskinens bit quirks regnet ud. Jeg brugte meget flere penge på denne maker end nogen form for anden stitching maker jeg har, såvel som desværre er det den ulykke, en masse finicky en af ​​bunken. Jeg har aldrig ønsket at smide det ud af vinduet, men jeg brugte lidt lidt tid på at være frustreret over for alle de hoppede sting, beskadigede nåle, såvel som beskadiget tråd. Jeg virkelig ønskede virkelig at f.eks. Denne maskine, så jeg fortsatte, så godt som jeg i sidste ende var ud af præcis, hvordan man kunne holde det lykkeligt. Jeg kan ikke angive, jeg kan godt lide min søskende 2340cv, men jeg kan få det til at gøre, hvad jeg kræver det til en masse af tiden. Jeg kan godt lide at have smukke stærke, stretchy hems samt topstitching på mine strikkede tøj. Det gør mig glad.

Links i denne udgivelse bestemt af en stjerne (*) er affilierede links. Hvis du klikker på, samt foretage et køb, vil jeg lave en kompensation (uden ekstra udgift for dig).

Nu hvor jeg har fået min søskende 2340cv * regnet ud, forstår jeg ikke præcis, hvordan jeg nogensinde har levet uden en Cover Stitch Machine. Jeg komponerer denne udgivelse for enhver person, der har denne maker såvel som er i “Jeg er ved at smide det ud af vinduet” kategori, for enhver person, der lige har købt en, såvel som for de af jer tænker om at få en. Du kan få det til at fungere. Det tager bare en vis forståelse såvel som indsats.

Dette endte med at være et latterligt langt blogindlæg, men jeg ønskede at få alt denne information tilgængelig på ét sted. Her er en indholdsfortegnelse i situation, du vil hoppe til en anden sektion:

Bundlinjen: Ville jeg få en søskende 2340cv igen?

Andre maskiner at overveje

Mine tilføjelser samt korrektioner til manualen

Diverse ideer såvel som tricks

Tilbehør til søskende 2340cv

Andet Cover Stitching Resources

Bundlinjen: Ville jeg få en søskende 2340cv igen?
Hvis jeg blev leveret en mulighed mellem de omslagsstingmaskiner, der var på markedet på det tidspunkt, jeg har fået min? Ja, jeg ville få søskende 2340cv igen. Hvis jeg måske vælger mellem Cover Stitch-maskinerne på markedet nu? Nej, det ville jeg ikke.

Kort efter at jeg fik min søskende 2340cv, kom Juki ud med MCS-1500 * Cover Stitch Machine. Det koster lidt mere end broren, men det er stadig en relativt overkommelig pris sammenlignet med mange andre mærker, såvel som det bliver virkelig gode anmeldelser. Jeg kan absolut lide min Juki MO-654DE Serger *, som er pålidelig såvel som bare virker, uanset hvad – og det er hvad folk angiver om MCS-1500 Cover Stitch Machine. Det lader til, at Juki MCS-1500 vil styre tykkere materialer end søskende 2340cv gør. Jeg ville have sparet længere såvel som fik JUKI i stedet, hvis det havde været på markedet, da jeg fik min omslagsstingmaskine. Hvis jeg nogensinde opgraderer min Cover Stitch Machine, vil det sandsynligvis være tilden Juki MCS-1500.

Mine anbefalinger: Hvis du kravet en dæksøm maker ideal nu, ikke gør du krav om at sy tykt materiale med det, så godt som du kun har tilstrækkelig penge til at få søskende 2340CV *, vælger det. Med info i dette blog-indlæg, skal du være i stand til at udnytte det med succes. Hvis du kan betale for Juki MCS-1500 * eller kan vente lidt længere op, indtil du kan spare op til det, kig ind i Juki MCS-1500.

Hvis du planlægger at gøre en stor del af stikninger på det indre af en beklædningsgenstand (mere end blot carry sømme samt halsudskæringer) kan du se på Janome CoverPro 1000CPX *, i betragtning af at det har en stor harpe plads. ligesom søskende 2340CV, JANOME dæksøm maskiner får blandede anmeldelser. Nogle mennesker kan lide dem samt nogle mennesker har intet dog problemer med dem. Jeg tjekket ud, at en af ​​de typiske fejl folk gør med Janome cover stitch maskiner er at udnytte de forkerte nåle. JANOME dæksøm maskiner udnytte ELx705 nåle, ikke rutinemæssige hjem syning maker nåle. Jeg kiggede på Schmetz ELx705 nåle, samt det ser ud som den sfære punkt versionen kan være svært at finde. Jeg så kun Schmetz ELx705 nåle til salg med et universelt punkt (også kaldet ”light sfære punkt” eller ”svag sfære point”), selv om det naturligvis Schmetz gør medium sfære punkt version. universelle point nåle hulle i masser af strik materialer (især bomuld), så du ønsker at få nogle sfære point ELx705 nåle, også. Orgel gør dem *. se efter ”ELx705 SUK”. SUK er koden for medie sfære punkt, hvilket er, hvad du ønsker at bruge for mange strikstoffer. et par af mine ideer til søskende 2340CV, såsom at udnytte stærk tråd i nåle, og sørg tråden afvikling gnidningsløst, og sørg for dine spændinger ikke er indstillet så godt høj, hamre sømmene, før du syr over dem, samt at udnytte mindre nåle, kan hjælpe med JANOME maskiner.

Andre maskiner at overveje
Her er en liste over de coversøm maskiner Jeg opdagede i den nedre ende af omkostningerne interval. Hvis du har meget mere at bruge, har du endda en masse flere muligheder for enkeltstående dæksøm maskiner, eller du kan få en serger / dæksøm combo maskine. Hvis du kravet en virkelig pålidelig maskine, samt har penge samt området for det, tænke på at få en industriel dæksøm maskine.

Consew 14TU858 *: Dette er den billigste dæksøm maker jeg så. Det gør kun to nåleafdækningen sting samt en to tråd kædesting, såvel som det har en plastik stykke der vises som en serger kniv dæksel optage Harpe område til idealet af nålen. Denne maker kan være okay, hvis du kun vil udnytte det til kantning samt stikninger ekstremt tæt på kanten af ​​stoffet. Det ser ikke ud som du kan bruge et bindemiddel vedhæftet fil med det. Jeg kunne ikke finde en enkelt evaluering for denne maskine.

Singer 14T968DC *: Dette er et serger / dæksøm combo maskine, ikke en enkeltstående dæksøm maskine, men det er prissat lavt nok, at du kan få det lige til omslaget sting funktionen. Det bliver overraskende store evalueringer tænker sin lave pris. en masse af de klager, at det er en udfordrende maker samt det tager et stykke tid at finde ud af præcis, hvordan man udnytter det.

Bror 2340CV *: Denne maker gør et stort to-nål dæksøm, en smal to-nål dæksøm, en tre-nål dæksøm, samt en to tråd kædesting. Denne maker får blandede anmeldelser.

Janome CoverPro 900CPX *: Denne maker har en stor harpe område for simpel stikninger ned midt i en beklædningsgenstand, dog kun gør et stort to-nål dæksøm samt en to tråd kædesting. Jeg tænke på at have valget af en smal dæksel sy en vigtig funktion i en dæksøm maskine. ligesom søskende 2340CV, denne maker får blandede anmeldelser.

Janome CoverPro 1000CPX *: Denne maker gør et stort to-nål dæksøm, en smal to-nål dæksøm, en tre-nål dæksøm, samt en to tråd kædesting. ligesom 900CPX, det har en stor harpe plads. Denne maker er populær, men får blandede anmeldelser.

Juki MCS-1500 *: Denne dækning sting maker synes at være en klon af Bernina L220, bare med et andet mærke navn samt en 50% lavere pris. Det gør et stort to-nåleafdækningen søm, en smal to-nåleafdækningen søm, et stort tre-nåleafdækningen søm, samt en to tråd kædesting. Det bliver ekstremt flotte anmeldelser. Det virker som en pålidelig, høj kvalitet maskine. Jeg vil gerne opgradere til denne Juki dæksøm maker en dag.

Mine tilføjelser samt korrektioner til manualen
Samlet set søskende 2340CV håndbog er utilstrækkelig. Det er virkelig 90% god, gavnlig information, selv om det er dårligt sidestilles til engelsk samt ofte er svært at forstå. desværre den anden 10% er bare forkert. Der er også en stor del af manglende information, du får brug for. Hvis håndbogen er din eneste kilde til information for præcishvordan man udnytter denne maker du vil højst sandsynligt aldrig få succes med det. men heldigt for dig, at jeg har tænkt mig at fortælle dig de andre ting, du kravet om at vide.

Jeg vil diskutere hver sektion af håndbogen samt tilføje mine præciseringer, tilføjelser, samt korrektioner. Du kan downloade søskende 2340CV håndbog, hvis du ikke har en kopi af det så godt som du gerne vil overholde sammen.

Håndbogen starter ud med de normale advarsler – ikke udnytter din syning maker mens i badet osv Dybest set, ikke anlægge sag mod søskende, hvis du gør noget dumt.

Side 3 samt 4 forklare dele af maskinen. tjekket ud det.

Nu på side 5. stinglængde: Jeg forlader normalt stinglængden på 3 mm. Jeg checket ud nogle anbefalinger tyder indstilling af stinglængde kortere, så jeg prøvede det, men det endte ikke hjælpe noget. kortere sting efterlade dig med en stor tråd løs vægt på undersiden, så du skal ikke forkorte dem, medmindre du har en god grund til at. Jeg vil ikke foreslå at indstille stinglængde på mere end 3 mm.

Differential Feed: en masse af den tid, jeg forlader differentialtransporten sæt til et enkelt klik forbi 1,0 mark (ca. 1,1). Dette synes at fungere godt for en masse strikstoffer.

Side 6. Trykfodstryk: Jeg har ikke rigtig ændret mine. Jeg tjekket ud, at øge trykket kan hjælpe stoppe springes sting, men med hvad jeg ellers regnet ud, jeg næppe nogensinde får en sprunget sting enhver form for mere. Hvis du ønsker at modifikation din trykfodstryk, udnytte en langsigtet markør for at gøre matchende positionering mærker på knappen samt syning maskine. tælle præcis, hvordan masser af sving du gøre samt at notere det, så du kan få den presset tilbage til standardindstillingen senere.

Side 7. Needles. Pay interesse her, da dette er en af ​​de steder, hvor håndbogen går grueligt galt. Den foreslår en størrelse 90/14 nål. IKKE nogensinde udnytte en størrelse 90/14 nål i denne maskine. Hvis du forsømmer mine anbefalinger samt prøve det, skal du bære sikkerheds briller. Nålene vil bryde ofte. Jeg havde en bid af nålen ramte mig på næsen, samt jeg var yderst tilfreds, at jeg bruger briller.

Denne maker tager rutinemæssige hus syning maker nåle. størrelse 75/11 er fineste (for alle stof, uanset præcis hvor tynd eller tyk), men du kan bruge størrelse 80/12 hvis det er alt du har på hånden. Jeg opdagede, at både Schmetz samt Organ nåle arbejde fint i denne maskine, men sanger nåle ikke arbejde så godt. Hvis du syning på vævet stof, fleece, tætte strikket stof, eller tykt strikket materiale (såsom sweatshirt fleece), udnytte universelle punkt nåle. Også, ophold med størrelse 75/11 kanyler til tykkere stof, overvejer at nålene vil gennembore materialet meget hurtigere (jeg ved, din tarm er mest sandsynligt, at fortælle dig at bruge større nåle til tykkere stof. Do not). udnytte sfære punkt (trøje) nåle for en masse strik stof, herunder materiale med spandex i det. Jeg tror ikke stretch nåle er brug for med denne type maskine. sfære punkt nåle arbejde fint for mig.

Det kan synes ulogisk, at mindre nåle er mindre tilbøjelige til at bryde. Jeg tror problemet er, at det tager en stor del af kraft til at skubbe to eller tre store nåle med materiale (Prøv at skubbe to størrelse 75/11 nåle med et stykke materiale i hånden. Nu prøve to størrelse 90/14 nåle. Du kan føler, at det tager en hel del meget mere kraft til at skubbe de større nåle med stoffet). For størrelse 90/14 nåle, den nødvendige kraft til at skubbe nåle med materialet er næsten lige så stor som den nødvendige kraft til at bryde dem. str 75/11 nåle er små nok til at glide hurtigt med stoffet, så de sjældent bøje eller pause.

Fjerner eller indsætter nåle: før trin 1 tilvejebragt i manualen, placering en skrot af materiale under trykfoden samt sænke den. Dette vil give dig meget mere plads til arbejde samt det materiale vil holde dig fra at tabe en nål ned i maskinen.

Side 8. trådrullen. cross sår tråd, uanset om kegler, rør, eller spoler (såsom Gütermann eller Mettler spoler), afvikler direkte fra toppen samt ikke kravet en tråd cap. stak sår trådspoler (såsom Coats) skal udnyttes med en spolehætten. Spolerne ligeledes stak viklet samt krav spool hætter. Jeg opdager, at jeg bare kan sidde fast en Gütermann spole ned på offentliggøre såvel som det forbliver i placering på egen hånd. Den industrielle størrelse Gütermann tråd, Wawak tilbud har brug for lidt hjælp til ophold på plads. For nu, indtil jeg kommer op med en langt bedre løsning, jeg bare sætte en kugle med plakat kit * på toppen af ​​røret, såvel som det holder den på plads.

Stack sår (venstre) samt krydsspolet tråd (center samt højre)

Plakat kit holder et rør af tråden på plads

Brug tråd garn når det er muligt at få meget bedre høj kvalitet sting. inspicere din spole ellerBobbin for enhver form for ru områder eller revner tråden kan fange på. ru områder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *