98% rabat på over 250 klar til at udskrive T-shirt-design

Enorme T-shirt-designbundter
Er du stadig i chok over afslutningen af ​​Game of Thrones? Bare rolig – jeg vil ikke forkæle noget for dig. Men jeg må opfordre dig til at holde dig væk fra sociale medier, indtil du ser episoden.
Jeg tænker, at du allerede kæmper for at undgå spoilere på arbejde også, så jeg prøver at holde dig opmærksom på at give dig nogle gode grafiske designnyheder, at du også kan kaste dine kollegers måde og gøre dem Hold kæft omkring gårsdagens episode.
Denne mandag foreslår jeg, at vi starter med et T-shirt-designbundt, lige fra en af ​​Tshirt Factory-designere, Giuliano. Du kan få 127 T-shirt-skabeloner, klar til at udskrive, i vektorformat til $ 54. Disse produkter vil normalt sælge til over $ 2100, men i en begrænset periode bruger designeren i samarbejde med vores side disse professionelle T-shirt-design til en 98% rabat!
Nedenfor kan du se et par af de design, der er inkluderet i pakken:

Og et andet godt stykke nyheder er, at dette er det andet bundt, som designeren tilbyder, mens den første var tilgængelig tilbage i september 2015. For dem, der gik glip af denne første, kan du nu få dine hænder på det for kun $ 54, som Holder også 127 T-shirt-skabeloner.
Nedenfor kan du finde nogle af de inkluderede designs.

Begge bundtdesign vil være tilgængelige i AI- og EPS -formater.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *