Ni liv

Jeg tror ikke, jeg nogensinde har sendt denne, gjorde jeg?

Jeg gjorde det til XOXO i Portland, omkring samme tid som denne kjole. Bodice er enkelhed 1577 med kraven ændret for at være Peter Pan, nederdelen er nederdelen fra Butterick 8500 (som set her). Stoffet er fra superbuzzy – denne særlige farveway er udsolgt, men de har et par andre.

Her er et nærmere kig på bodice:

Og side zip:

Og kraven:

Og ryggen:

Det er lidt cutesy for nogen af min avancerede (og stadig fremadgående) alder, men … [indsæt ikke-pleje-ansigt her]. Det er bestemt en sjov kjole, selvom. Jeg havde det med en rød cardigan og røde keds, og med det formål at spise masser af is.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Vil du gerne se en ny kjole? 8. december 2013in “Erin_Sewing”
Bevidst inkompetencejune 3, 2014in “Erin_Sewing”
Hundrede Kjoler: Dag 95September 5, 2013in “100dresser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *