Moderen til alle Linktastic torsdage

har vi faktisk haft endnu en linktastic torsdag? Nevermind, vil dette stadig være den største. Jeg er nødt til at holde jer folk gå over (for amerikanske-folkningen) ferie weekend, i betragtning af at der er ingen måde, jeg blogging i morgen, min FEMTENDE bryllupsdag!

Den nuværende til det femtende jubilæum er “krystal”, og så DH og jeg har været sjov om hvad de skal give hinanden: “En DVD af The Dark Crystal” “En CD med The Crystal Method, eller Crystal Gayle!” “Burgere fra Krystal!” “Alt for meget Crystal Light!” men den joke stopper altid på “crystal meth!” (Ja, jeg ved, stofmisbrug er ikke sjovt, især meth, men …). Jeg tror, ​​vi bare kommer til at gå rulleskøjter, selv om.

Anway: på linkene!

Jeg sorta fået dette mønster i sidste uge, selvom jeg har stadig ingen idé om, hvor at sætte lommerne. Det er så Lilly-Pulitzery, er det ikke? Jeg synes det er tørklædet-hestehale combo. Jeg ser dette i et frihed twill med kontrast binding, natch … eller måske en lys pique. Gul med pink bindende? Ooh! Anyway, Michelle ved Mønstre fra fortiden har en mere, i en lidt større størrelse (B38-40); klik på billedet for at gå snap det op! og fortælle mig, hvor at sætte lommerne, tak.

Åh, og taler af mønstre: Jen har startet en særlig sektion på hendes hjemmeside, hvor næsten 200 mønstre er til salg for $ 1-4. og hendes rabatkode for juli er FIREWORKS15, for 15% rabat. bruge det igen og igen, hele måneden …

De store folk (Hej Trudy!) På Hotpatterns kører en vælger 3, betal for 2 salg … Jeg synes det er automatisk, ingen kode kræves.

Sheila på Out of the Ashes Collectibles også gør et salg: 15% rabat hele weekenden, kode Amerika.

PashaPlum bare sætte nogle større størrelse mønstre i hendes Etsy butik. Jeg kan lide denne ene bedst.

Husk, at sy U wiki konkurrence? Birgit og Jace vandt!

Mary Beth sendt et link til denne bib på PurlBee. Det er ikke en kjole, men de har fået denne fantastiske linned skråbånd i fra Japan, der er værd at se …

Kay sendt et link til et andet toilet-papir brudekjole konkurrence, denne ene for designstuderende (sponsoreret af Cashmere væv, som jeg synes er et canadisk mærke). Nogle “Jeg kan ikke tro, der er lavet af toiletpapir” øjeblikke der, helt sikkert.

Adskillige personer (herunder Margaret og Indien og Jen) sendt et link til den forrygende følte-spids markør lomme kjole:

Jeg elsker alle de små lommer, men kunne ikke i det mindste en af ​​dem været store nok til min mobiltelefon?

Lisa sendt et link til en kerfuffle over på NYT om jakker-krævede restauranter. Det er overflødigt at sige, jeg er fast på siden af ​​den storsnudet restaurant. Jeg siger ikke, du kan ikke spise fancy mad i flip-flops; Jeg siger, hvorfor skulle du ønsker at? Der er kun få nok muligheder for at få alle dolled op i disse dage, så lad os få vores sjove!

Nora sendte en fantastisk link til uartigheder der var te kjole.

Eirlys sendt et link til denne Michael Miller stof kaldet At s sy Forkert. Det fik mig til at le …

Og Dilly sendt et link til denne uld med lidt Es på det. Jeg tror, ​​det ville gøre en usædvanlig sofistikeret Halloween kostume. Du sy den på skrå for at gøre en businessy kulør og derefter hævder at være en Enron udøvende magt. ingen ville få det, som ville være vidunderligt.

Vidste du, den blå Gardenia er at blogge om at lære at sy? Hun er sjove. og hun har helt sikkert nok mønstre at vælge imellem. (Men jeg tror ikke, hun skal gøre denne ene.)

Rita Cemetarian sendt mig dette i aktion på min I-LOVE-læg indlæg. Soooo rart.

Jeg så Jeffrey Beebe malerier i sidste uge og blev forelsket i dem. Jeg har nu brug for at blive moderat-til-latterligt rig, så jeg har råd til hans arbejde. men en pige kan drømme … om ur-watching stritter-blok fyre.

Og alt for mange-folk-til-liste sendte mig linket til brevet tørklæde. og stort set alle undskyldte for at sende det, som jeg siger: “Do ikke undskylde med at sende!” Jeg mener, det er ikke ligesom dine links hober sig op i driver omkring mit kontor … og hver enkelt er en charmerende tip, at folk rent faktisk læser denne blog, internaliserer mine obskure smag, genkende ekstraordinære poster andetsteds på interwibble og så er motiverede nok til hit SEND . Hvilket helt ærligt, er en magt middelalderlige konger ville (og typisk gjorde) kill for. Så hold sende! Jeg elsker links!

Men det er alt, jeg har for i dag. tjekke tilbage næste uge for meget mere af Da linkene Churn. vil Erin nogensinde finde appelsin bandana-print stof? Eller rydde op hendes systue? Eller komme til Trader Joe for en masse flere 100 kalorieindhold mælk chokoladebarer? tune ind og finde ud af!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
Uhøflig? Eller bare clueless? Eller noget andet? 19. april 2007
Crowdsourcing farve ChoicesJuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *