Syvogtredive!

“One Absinthe Drinker havde en mani, der gjorde det umuligt for ham at se en blå silke kjole uden at forsøge at sætte det i brand. Han blev anholdt på en national fête dag for at have lagt sin tændte cigar til ikke færre end tredive kjoler. ”

Som et par af jer har blinkede, er det faktisk min fødselsdag i dag, såvel som jeg forsikring hævder tredive og syv år på denne fête dag (selvom jeg ikke overvejer lommelygningen af ​​blå silke kjoler i dag eller enhver form for dag, under indflydelse af absinthe eller ej). Hurray!

Søgning på “37” fik mig (ud over det vidunderlige uddrag over) nogle andre ægte ædelstene:

“Der er ikke noget ekstraordinært i eksistensen af ​​en smuk, vivacious, tiltalende dame af tredive og ingenting, intet mærkeligt i sandheden, at entusiaster skal samle om hende … stadig er omstændighederne usædvanlig, for at sige mindst … 37 er en ekstrem Fantastisk alder, en meget stor alder – hvis kvinde Matilda kun ville tro det, såvel som ville kun vise, at hun tror det. Hvorfor er der masser af kvinder, der er ret passé med tredive eller femogtredive – de er fuldvoksne Kvinder, de tror fornuftigt såvel som at tale fornuftigt om deres børn såvel som tjenere såvel som indenlandske anliggender – det er de ting, der bør hastighed af interesse kvinder i kvinde Matilda’s livstid. ” (fundet her)

Hun var en dame på tredive og syv, ret høje såvel som plump uden at være fedt; Hun var ikke smuk, men hendes aftale var behageligt, hovedsagelig, måske på grund af hendes venlige brune øjne. Hendes hud var ret sallow. Hendes mørke hår blev udførligt klædt. Hun var den eneste dame af de tre, hvis deal med var fri for make-up, såvel som i modsætning til de andre, hun syntes simpelt såvel som upåvirket. (herfra)

September, 1856, da hun var 30 år gammel, markerede begyndelsen af ​​hendes indsats for at afslutte at være en forfatter af fiktion. Hun havde altid foretrukket at komponere en roman, men hun troede sig selv “mangelfuld i bemærkelsesværdig kraft både bygning såvel som dialog,” selvom det følte, at hun ville være på enkelhed “i de beskrivende dele af en roman.” (Om George Eliot)

En kvinde omkring 37 år gammel, der har et ovalt ansigt, repræsenteret i næsten en forfra. Hun har på en hvid cap, såvel som bruger en ekstremt stor fuld ruff, kantet med blonder, såvel som en sort silke kjole, samt er dekoreret med en klynge af guldkæder, suspenderet rundt om halsen, såvel som at nå ned til bodice. Dateret 1633. (herfra)

Åh, såvel som i andre fødselsdags nyheder, fejrer Rita hendes fødselsdag denne måned, såvel som tilbyder 15% rabat på hendes websted, Cemetarian … udnytte koden “Fødselsdag”.

Håber, at du alle har fantastiske dage i dag, om det er din fødselsdag eller ej. (Men ekstra-vidunderlige, hvis det er din fødselsdag.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Dejlig dag for en hvid bryllupshændelse (kjole) 13. juni 2008
Brug ikke miljøvenlige Tarletan Dressesjanuary 6, 2010 med 35 kommentarer
Boredjanuary 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *