Mouret, din vej.

Jeg er sikker på, at du alle har set dette efterår 2005 kjole fra Roland Mouret – hvis ikke på landingsbanen, så på utallige starlets på det røde tæppe. (Jeg forlader googling op af disse links som en øvelse for læseren.)

Nu, mine venner, kan du lave din egen! Melissa sendte mig dette vogue mønster:

På, må man antage, en brøkdel af bekostning af en “ægte” mouret. (Faktisk matematik igen, venstre som en af ​​de pesky besøgende øvelser.) Vogue mønsteret har også en langærmet version, såvel som en med en plettet hule, begge variationer charme til mig. Jeg kan også lide det som vist, i en prins af Wales inspicerer eller et andet herretøj stof; meget mindre indlysende end en enkelt lys vampy farve. Samt, mens vi er fast i Hypoteticals rige, vil jeg gerne tilpasse nederdelen for at have weltlommer, med klapper, der passer til dem på ærmerne.

Hvad ville du lave med dette mønster?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

APB på en BDP (BDP = brude kjole mønster) 4. februar 2009
The Gown A Day Guide til at opdage for at sy: Del OneFebruary 5, 2008
Hvorfor jeg ikke vil bruge enkelhed printsw mønstre againjanuary 13, 2012in “mønstre”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *