Kate holder det afslappet for Lake District Engagements – Opdateret

Kate var i afslappet stil for en dag med engagementer med William i Lake District of Northwest England.

Parret var i området for at “fejre modstandsdygtigheden og ånden i landdistrikterne og landbrugsgrupper i regionen” pr. En Kensington Palace News Release. De startede dagen med en walkabout i Keswick, hvor der var store folkemængder ivrig efter at møde dem.

Richard Palmer of the Express delte en video af parret, der ankommer.

Kate under walkabout.

William hilsen velforsyede.

Parret så folk, de havde mødt før.

Det er Angela og Kerry Irving til venstre, med prisvindende Spanders Spaniels Max, Paddy og Harry. Hvis Mr. og Mrs. Irving og Max ser bekendt, er det fordi Kate og William først mødte dem på Buckingham Palace Garden Party i maj.

Max er en registreret terapi pet hund, som Mr. Irving Credits med at redde sit liv efter at han led alvorlige spinalskader i en bilulykke. Mere fra denne itv historie: “I et interview … viste han, at hans velbefindende forværredes efter sin bil blev ramt af en lastbil i 2006. Han sagde:” Jeg tog omkring 27 tabletter om dagen, og det er svært at beskrive smerten, det er ikke set, ingen kan se det. ”

En video fra BBC’s Mark McAlindon.

Tilbage til ITV-historien: “Han fandt det svært at gå endda og ville lide panikanfald. “Jeg vidste ikke rigtig, men jeg lider af depression, og det er noget, som mænd ikke får – de taler ikke om det, folk skubber bare det, men det er som at være i en tunnel, som du ikke kan få ud af. Så begyndte han at gå for at se en nabos kæledyrshund og til sidst plukket modet til at spørge, om han kunne tage max ud for en tur, sagde naboen ja og fra den pågældende dag forbedret livet meget. ‘”

Mr. Irving og de tre spaniels.

Max er en registreret terapi hund nu og hjælper med at rejse midler til velgørenhed sammen med Paddy og Harry. ITV-historien noter “Hidtil har hundene rejst over £ 73.000 for velgørenhedsorganisationer, gennem hosting Charity Walks og Gæst udseende.”

Hundene er officielle ambassadører til Keswick samt Social Media Sensations. Der er en Facebook-side om den trekant, der hedder Max Out i Lake District, sammen med en Instagram side og hjemmeside.

Under walkabout forsøgte Kate og William nogle lokale mad specialiteter, de opdagede på Keswick’s Market Square.

Hertugen og hertuginden var også at mødes med første respondenter fra Keswick Mountain Rescue Team og andre organisationer, der er modtagere af Cumbria Fællesskabets Foundation. Jeg har ikke set noget specifikt henvist til dette, men spekulerer på, om det kunne have været før walkabout, ved en reception inde i teltet vist nedenfor.

Kate leger med en ung dame i mængden.

Mens du møder folk, blev hertuginden stillet et spørgsmål, hun kan høre ofte; Meget mere fra Simon Perrys folkhistorie.

Selv om pigerne var lidt genert, som Kate spurgte dem spørgsmål, deltog deres far, at de var helt glade for deres børste med royalty. “Det er en prinsesse. Du elsker prinsesser! ” Han fortalte den lille pige, da hun rystede hænder med Kate.

Han vendte sig til The Royal og sagde: “Hun ønskede at vide, om du ville bære din prinsesse Elsa-kjole,” henviser til karakteren fra Disney’s frosne.

“Jeg ved. Jeg er ked af det, “svarede Kate med det samme. “Jeg kom i mine bukser og min frakke, fordi jeg vil se nogle får.”

Hertuginden nyder tydeligt sig selv på trods af det fugtige, kølige vejr.

Kate mødte nogle andre firebenede venner.

For dem, der ikke er bekendt med området (som jeg var), ser det simpelthen fantastisk ud. Regionen er et UNESCOs verdensarvssted:

Det engelske Lake District ligger i Northwest England, et bjergrige område, hvis dale er blevet modelleret af gletschere i istiden og efterfølgende formet af et agro-pastoralt arealanvendelsessystem præget af felter, der er omgivet af vægge. Det kombinerede arbejde af natur og menneskelig aktivitet har produceret et harmonisk landskab, hvor bjergene afspejles i søerne.

Nedenfor, Bowness og Lake Windemere.

Mere om området fra denne juli 2017 BBC Story:

Lake District har sluttet sig til Ligesom Grand Canyon, Taj Mahal og Machu Picchu ved at blive tildelt UNESCO World Heritage Status.

Udvalget roste områdets skønhed, landbrug og den inspiration, den havde ydet til kunstnere og forfattere.

Det er hjemsted for Englands største naturlige sø – Windermere – og højeste bjerg – Scafell Pike.

Harriet Fraser, en forfatter og Pathron of Venner af Lake District, sagde: “Det er det mest fantastiske distrikt, men det har en meget dyb kultur, der hovedsagelig er bakkeavl, men også bevarelse.”

En anden opfattelse, denne ene af Ullswater.

Hertugen og ducheSS besøgte Depdale Hall Farm i Patterdale, nær Ullswater, en standard faldt fårgård.

Per World Atlas, et fald er en “høj højde landskabsfunktion, normalt ufrugtbare masser af jord som bjergkæder og moor-dækkede bakker”.

Parret mødte den brune familie.

Familien har været landbrug i dalen nær Lake Ullswater i betragtning af, at 1950’erne.

Kensington Palace rapporterer hertugen og hertuginden “mødte lokale landmænd, og medlemmer af landbrugernettet til at gå over nogle af de afgørende udfordringer, landmændene står overfor – herunder landdistrikter, Brexit og Support Betalinger.”

Mere fra aftenstandarden:

Parret blev fortalt, at en no-deal Brexit kunne være en “perfekt storm”, som kunne tvinge masser af landmænd ude af drift.

Adam Day, der driver Cumbria Farmer-netværket, en non-profit organisation, der støtter landmænd, sagde: “Virkeligheden er, at der ikke er nok indkomst til at leve fra gammeldags standard fårbrug eller kvægbrug. De er nødt til at gøre andre ting at overleve. ”

Fra en ITV-historie: “Tilføjet til tabet af postkontorer og pubber og grundskoler, fortalte landmændene William og Kate, at landdistrikterne kan være udfordrende i øjeblikket.”

De lærte meget mere om gården, som har flokke af Herdwick og Swaledale får.

Parret hjalp med at reparere nogle af de tørre stenmure på gården.

Og prøvede deres hånd på fåreskæring.

Ifølge Kensington Palace er familien “ivrig efter at bære landbrug på en standard måde.”

De nød også en naturvandring med hjælpelinjer fra Cumbria Wildlife Trust.

Og lærte om bevaringsforanstaltninger, der blev gennemført med Lake District National Park.

Studerende fra Patterdale School deltog i gang med royalerne.

En anden visning.

Nu for vores kig på, hvad Kate havde for dagens engagementer.

Hun var i en ny, letvægtsjakke, Troy London Tracker Style, beskrevet som “den yderste sommerkast-jakke.”

Lavet i England på 100% Cotton Twill Jakken har en monteret silhuet med fire udvendige knapflaplommer, en klassisk punktkrave og en intern snor talje. Den er tilgængelig på Troy London ($ 365) og også til rådighed på land påklædning ($ 297). Vores tak til Middleton Maven for hendes identifikation af jakken. Tanker om udseendet fra Telegraphs kolonne af Tamara Abraham.

… Keen Observatører vil have bemærket et gradvist skift i den måde, Kate nu kjoler til offentlige engagementer i landdistrikterne. Ja, hun har en barbour jakke og jeans, så meget er en konstant – og sand til at danne, hun er genbrugte garderobe favoritter – men takket være et par mode-påvirket opdateringer er hertugessens udseende alt andet end dateret.

For en start er den £ 275 Green Troy London Tracker Jacket meget mere monteret end de barbour versioner, vi har set hendes slid i fortiden. Og i stedet for at bære det åbent, er det knap næsten til toppen, stylet snarere som “shackets” (shirt-jacket hybrider), der optrådte på forårs- / sommeren 2019-landingsbaner. Dette var også en mulighed for at støtte et uafhængigt britisk mærke.

Kate har længe været en fan af skinny jeans, men Blue Denim er blevet handlet til Jet Black, som ser lidt smartere ud end blå, men føles stadig lejlighedsvis.

Når du ankommer til gården, havde Kate ændret sig til sin Barbour Defense Jacket.

Hertuginden havde sin fjällräven Övik re-uld sweater, såkaldt, fordi det er en blanding af genanvendt uld og polyamid.

Den er stadig tilgængelig i begrænsede størrelser på Backpacking United ($ 135).

Under trøje, Kate bar en hvid t-shirt med en pie skorpe ‘eller pjusket krave, et stykke, der endnu ikke er identificeret. Det er en stil begunstiget af Prinsesse Diana i sine yngre år. Nedenfor, Diana på en 1981 polo match i en pjusket krave nedenunder den velkendte får sweater, et stykke lavet af Sally Muir og Joanna Osborne for deres varme og fantastisk butik.

Embed af Getty Images

Et mønster for trøje er stadig tilgængelig på Mønster Hop, stilles til rådighed af de to designere.

På FB side, Emma spekulerede på, om Hertuginden kunne være iført den lagrin- gerne Hvid Bow Pie ​​Crust shirt. Jeg tænkte det kunne være en god mulighed, indtil at se den stil vist med stævnen, og det ser ud som om der er bare for meget stof til det at være, hvad Kate bar. (Men hvad en god finde!)

Andre fantastisk forslag har været Ted Baker Saiidi Bluse (der ikke har en front-knap som Kates); en ME + EM stil (dem jeg har fundet alle har mindre dikkedarer, der er næsten læg), og Sézane Audrey (med en meget stivere krave).

UPDATE Onsdag Juni 12: Please scroll ned til juli 18 Opdatering. Vi fortsætter med at modtage fantastisk forslag til Kates tee shirt i går. Man kommer fra Marianne, der kommenterede indlægat hun har ”… et par gamle J.Crew bluser, der har hans eksakte pjusket krave, med en knap.” Så der er en mulighed, og en god en. en anden kommer fra Kat M i en kommentar, vist Se ved Chloé Floral Lace Blouse nedenfor venstre. Det er svært at sige, fordi billederne er så let, men denne ene ligner den har to knapper og den del af kraven, der bliver lodret, da den stiger ned ned foran på blusen er pjusket, hvilket ikke synes at være tilfældet med Kates. men det er et godt forslag!

En anden mulighed kommer fra Marias kommentar; hun tilbyder den Claudie Pierlot Colombine Ter bomuldstrøje. Vi viser det på Selfridges over højre. Denne ene ser ganske lignende, men det sker i et prikket bomuldsstof, og jeg tror ikke, at det er tilfældet med Kates. en anden mulighed blev foreslået af Emma, ​​den Dubarry Kamille shirt, også en god tanke og et andet mærke Kate har slidt. Nedenfor kan du se, at der synes at være en meget mere stof i Dubarry krave, end vi ser i Kates skjorte, og det så ud til mig som den faktiske flæse del var kortere end det, der var i går slidt. PLEASE rulle ned til juli 18 Opdatering.

UPDATE 18 juli 2019: Med tak til den utrolige CopyKate på eBay, det ligner Hertuginden var iført det Marguerite Blouse af Sezane.

Sezane er en helt masser af tanke Hertuginden måtte være iført, men dette bestemt stykke blev ikke foreslået som en af ​​mulighederne. Den tee shirt er bomuld og en af ​​de mest karakteristiske designelementer er stigen-stitch detaljer ved de forreste stolpelukning, manchetter og skuldre. Stykket kan ses i denne ebay notering fra CopyKate, sammen med en dybdegående grafisk viser, hvorfor det ser ud til at matche det stykke båret af Kate. Jeg tror, ​​at id er spot-on.

Kate oprindeligt havde på hende See by Chloé ankelstøvler. De kamp-stil støvler er ruskind med læder trim og en tyk sål.

For check ud til fårefarm og natur tur, Hertuginden ændret til hendes Berghaus Supalite II GTX vandrestøvler. Vi viser stilen på Amazon (prisen varierer efter størrelse, en 7 er $ 176); det er også tilbydes på Berghaus (€ 220, omkring $ 245 på dagens valutakurser).

Kates hår var i en hestehale.

Og hun havde hendes Kiki McDonough Lauren øreringe.

BEMÆRK: Der er et par billeder af Kate & William standsning af The Inn på søen i Ullswater.

De er på Inn Facebook-side. Jeg har ikke hørt tilbage på en forespørgsel jeg lavede beder om tilladelse til at bruge billeder, så jeg ikke er behageligt, herunder dem her.

UPDATE Onsdag 12 juni: Jeg hørte tilbage fra Inn på søen, og de har nådigt sagde jeg kan dele fotos fra i går. Med hensyn til check ud timing, hertugen og hertuginden gjort deres check ud efter den Keswick Walkabout inden de ledes til Deepdale Farm. her kan du se dem bliver budt velkommen af ​​Lake District Hotel direktør, Dani Hope, og hendes to børn, 4-årige Harry, og Ellie, som er 1-½.

Harry gav parret en meget varm velkomst!

Kate og William tog en pause til eftermiddagste i en af ​​de private luksus Lake View værelser. Der er en fuld blogindlæg her om gårsdagens besøg, og Inn at the Lake hjemmeside er her.

På billederne er Hertuginden stadig iført den Troy London jakke og hendes See by Chloé støvler. Hun bærer sin Smythson Panama East West Tote.

Tak til Inn på søen for deres hjælp med denne del af posten.

Videoer:

Dette er blot en hurtig: 15 i walkabout.

Denne ene er omtrent 01:50 af Keswick walkabout og Markedspladsen.

Denne ene er omkring 01:05 af samtalen omkring bordet om problemer, som landmænd, efterfulgt af en anden 03:30 af fårefarm besøg.

LINKAGE:

The Cumbria Bjergredning teamwebsted er her; sin Facebook-side er her og Instagram side her

The Cumbria samfund fundament site er her; Organisationens Facebook-side er her; sin Twitter-feed er her

Den UNESCO World Heritage site er her; T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *