Bonus mønsterhistorie samt salg

Historien om fjerde street køkkenområde bande er en af ​​de mest luride i vores byens historie. Med deres knivskarpe skeer samt blodige forklæder, denne bande af kvindelige – såvel som forstyrrende feminine – delinquents terroriserede hele lokalsamfund i hele 1940’erne. Uanset om de jagter ned forsvarsløse borgere såvel som tvinger dem til at spise syltet okra eller pelting forbipasserende med kiks solid som hardtack, følte ingen sikker. Deres cackling latter samt græder af “feed” em, sally! ” Var signalet for dem, der forstod, hvad der var godt for dem at trække sig tilbage inde i deres egne huse, efter at have forladt hylder af mel, æg, mælk, sukker samt chokoladechips på deres dørtrin. Dem, der ikke leverede hyldest, kan opdage deres hjem eller biler “breaded”, “riced”, støvet med “pulveriseret sukker” eller værre. Junior medlemmer af banden infiltrerede elementære institutioner for at tage kartofler til at arme deres spud pistoler, mens ældre medlemmer udpressede “beskyttelse penge” fra regionale gartnere, købmænd, såvel som bagerier.

Det var først efter krigens ende såvel som rationering, at kraften i den fjerde gade køkkenområde bande blev brudt. Med masser af Ammo at gå rundt, startede Maple Avenue Greengrocers-teamet en ødelæggende bandeprog for at klare byen, som endelig udarbejdede myndighedernes interesse (før myndighederne var, at bandeaktiviteterne var simpelthen “girlish high spirits”), Samt som resulterede i, at begge organisationer, der oplyste at gå til House EF-programmer på det regionale erhvervsskole i de virkelig håb om at “gå lige”, med en vis succes. Det er rygter, at centret “Paring Knife” Morton, den fjerde Street Gangs leder, efter eksamen med Honours, fortsatte med at opfinde cookie dej i et rør.

(Mønster fra Wendy på Pattern Stash, som har en sommer her! Salg denne weekend fredag ​​(i dag), lørdag, samt søndag. For 15% rabat, bare sæt “Dressaday” i noten til sælger, såvel som den Diskonteringsrente vil blive refunderet med PayPal.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Hvordan ikke at reagere på kritikapril 18, 2008
Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
En linktastic fredag ​​for at afslutte al linktastic fredagsmay 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *