Vintage Magazine Covers – The Shadow

Jeg forstår ikke om jer, men jeg kan godt lide de gamle dage. Hvem har læst denne blog i lang tid nu, har bemærket, at jeg absolut elsker de gamle dage såvel som hvad som helst om denne sag.
Dette var netop hvorfor, i dag troede jeg, at det ville være en god ting, hvis jeg havde præsenteret dig en speciel fave af mig, skyggen! Grafikken, selvom det er lavet i 1930’erne, har en metode til at få dig til at føle dig. Tidens grafik havde sjæl. En hel del sjæl! Da uanset hvad der var tegnet hånd såvel som dette antydede en hel masse!
Skyggen er en samling af serialiserede dramaer, oprindeligt i papirmagasiner, derefter på 1930’erne radio såvel som i en bred vifte af medier, der overholder udnyttelsen af ​​titelfiguren, en kriminalitetsbekæmpende årvågenhed med psykiske kræfter. En af de mest kendte papirmassehelte i det 20. århundrede, Shadow er blevet vist i tegneserier, tegneserier, tv, videospil samt mindst fem bevægelsesbilleder. Radiodramaet huskes godt for disse episoder, der er udtrykt af Orson Welles.
Jeg tror, ​​at dette er en god metode til at starte de grafiske billeder. Vi forstår, at de gamle dage har været ekstremt produktive på denne måde. Fremtiden for disse billeder er netop vektorbilledet! I dag har vi innovation så godt som vi har det, vi gerne kalder … futuristisk kunst.
Men indtil vi overrasker dig med nogle nye vektorkunst, lad os se, hvad vores forgængere brugte til at fremstille.
Jeg præsenterer dig nogle fantastiske vintage magasinomslag til skyggen:
The shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow coversThe shadow covers
0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *