Nej, det er heller ikke dette.

En hjælpsom kommentarer forlod en kryptisk bly på Duro kjole for et par dage siden. “Der er et folkegangsmønster, der er en død ringetone for duro.” Nå, du behøver ikke at hænge rundt i gaden, få din trenchcoat snavset med mig; Jeg var slukket med Intel som et skud. For at blive umiddelbart frustreret af de dejlige, Deco Folkwear Pattern Illustrations, der giver absolut ingen anelse om kjole i kjole. Ja, ja, jeg forstår, at mit liv bliver uendeligt meget mere smukt og eksotisk og verdensmusik-Y i tøj lavet af disse mønstre, men for Vreelands kærlighed kan du bare give mig en godmænds lighed med hensyn til hvad Bodice ser ud?

Anyway, anvender min begrundelse for “Når du er i tvivl, skal du anvende Google, skylle, gentage” Jeg fandt dette, hvilket er Folkwear Afghani nomad kjole. Eller i dette tilfælde den Folkwear Provençal nomad kjole, som jeg forventer meget det samme. Og: Der var en linje tegning!

En linje tegning, der er håbens død, men en linje tegning ikke desto mindre. Dette er ikke Duro-kjole, selv om det i taksonomien af ​​kjoler er bestemt relateret. (Hvilken taxonomi, jeg langsomt udvikler sig, så langsomt, faktisk, at en dag vil jeg være genstand for en af ​​disse avisfunktioner, hvis kit er “crazed og crabbed lokal ældre person slutter ubrugeligt og meningsløst livslangt projekt” og vil omfatte Linjen “Selvom de omniscient Quantum Robots fra Alpha Centauri gav os alle mulige viden i 2036, nægtede fru Dressaday (som hun foretrækker at blive kaldt) nægtede at stoppe.” Du kan ikke fortælle mig, at nogle klemmende kar af bolte kender noget om Kjoler! Og ja, jeg kender Quantum Machinery har ingen bevægelige dele. Sheesh. Har de haft kendskab til retoriske enheder? Gå væk nu, mine historier kommer på. “”

Anyway, tæt men ingen cigar, desværre. Jeg tænker stadig på, at det bedste handlingsforløb er at ændre et bluse mønster for at passe det nederdel, jeg allerede kan lide. Spørgsmålet er, om man skal starte med en, der er tættere på den bedste hals, eller tættere på ærmet, jeg vil have. Jeg tænker ærmet, som ærmer er en tæve; Jeg kan finde ærmet og spore halsen fra noget andet. Eller jeg kunne bare fortsætte med at kæmpe her om det, indtil Mr. Olowu tager medlidenhed på mig og underskriver modmønstre. Måske hvis jeg nævner hans navn nok, kommer han på tværs af mig, mens ego-surfing!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Leder efter en kjole … og nag mig, please january 20, 2009
Den næstsidste duro jraugust 20, 2008
Vi afbryder denne kjole blog for at tale om sko.July 29, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *