Bedst. Læsere. NOGENSINDE.

Så du ved, hvordan hver gang imellem, jeg smider af nogle nonchalant kommentar, som “jeg ville ønske jeg havde tetris stof,” eller “nogen skal virkelig lave en shirtdress ud af dette”?

De er faktisk Seekrit-kodede meddelelser. Hvis du hører dem og føler dig tvunget til at overholde, skal du ikke være foruroliget. Det er alle en del af planen.

Awesome Jenny på kronisk Uncool hørte den første kodede besked og bestilte et vidunderligt tetris-stil stof design fra MissBlackPeper på Etsy, at udskrive på Spoonflower. Hvad er bedre end det, siger du? Hun gør det til rådighed for os at bruge også! Jeg er vært for filen for hende; Du kan downloade det her (ZIP). Jeg kan ikke * vente * for at få min, jeg bestiller fra spoonflower i dag!

Jenny frigiver sin Tetris-Style Fabric Design-fil under en Creative Commons Attribution ikke-kommerciel aktie ens licens. Hvis du får en kopi af filen, er du gratis at bruge, dele og remix designet til dine egne ikke-kommercielle projekter. Hvis du laver et nyt design afledt af dette design, skal du kvalitet det oprindelige design til Jenny. (Når Jenny bestilte MissBlackPepper til at skabe det skræddersyede design, købte hun rettighederne til det resulterende design fra hende.) Dit afledte arbejde skal frigives under en lignende tilskrivning – noncommercial – ShareAde-licens.

Næste op i paraden af ​​fantastiske er Nancy, der hørte min ikke-all-den-subliminale instruktion til at gøre en hersker shirtdress ud af dette stof. Og her er det!

Er det ikke så godt? Du kan læse alt om det på hendes blog. Nancy faktisk brugt * babysitting tid * for at få det gjort. nu er det hengivenhed til årsagen …

Nu skal jeg bare finde ud af, hvilken af ​​mine umiddelbare og presserende ønsker jeg må udstede et opkald til. Forbered jer til at modtage instruktioner!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Endelig: Tetris Kjole! 22. oktober 2009 Med 108 kommentarer
Mit første stof! 4. juni 2008
Her, Kitty Kittymarch 3, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *