Sko trend i sæsonen

< >

Der er ingen tvivl om, at den mest betydningsfulde skostrend i efteråret og vintersæsonen er den loafer, i al sin herretøjsinspirerede herlighed. Især som temperaturer falder, og vi træner ud i vinteren, ser det ud til, at det er enten loafers eller et par støvler, der har gjort det på mine fødder i de sidste flere uger, og det ser jeg ikke på at ændre når som helst snart. Disse Gucci Mid-Heel Marmont Loafers var min favorit investering i sæsonen og absolut et par, jeg vil bære i de kommende år. Jeg parrede dem med en klassisk sort ankellængde bukser, turtleneck og maxi coat, men jeg elsker absolut iført loafers med nederdele og kjoler også. Du ved, at maskulin-feminin combo altid får mig, især når det drejer sig om arbejdstøj. Ikke alene vil de forblive din cool-girl element i denne sæson, men de er et klassisk, meget comfy alternativ til hæle i lange dage på kontoret. Hvis du bare tænker på at dyppe din tå (#shoepuns) i trenden, skal du tjekke nogle fantastiske look-alikes WhatsOever Price Points nedenfor!

I dag har jeg samlet den øverste hitliste over mine foretrukne loafers nedenfor, og som du kan se, manifesterer trendet sig på en million forskellige måder, alt efter prisspoint. Der er klassiske loafers, hælede loafers, backless skønheder, metallics, lyse farver, alt. Bær dem med strømpebukser og nederdele, med dristige sokker og anklebukser, eller simpelthen med bare ankler og dit yndlings par bukser. Jeg garanterer, at de bliver mvp af dit skab i vintersæsonen ind og ud af kontoret!

Sko: Gucci | Frakke: Topshop (Lignende her og her) | Turtleneck: Lignende her og her | Bukser: teori (gammel, lignende her og her) | Beanie: Lignende her | Bælte: Lignende her og her | Tech Gloves: Fownes Brothers | Taske: Saint Laurent | Lip: nars (Bansar)

<.>

Tak til Nordstrom for partnerskab på dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *