At nå nye dybder

Beth B. sendte mig dette, fra sovende mønstre. Nu er de lommer, ja?

Jeg er helt sikker på, at de ikke virkelig går hele metoden til hæmen, men er i stedet tilvejebragt en type Apple.JPge-Bed-behandling. Højre? Ellers ser jeg en masse ting, der går med vasketøjet, der ikke bør gå med vasken …

Og jeg forstår ikke om dig, men jeg tror, ​​at disse knapper er overkill. Giant lommer, center lynlås, samt knap trim? Sweetheart forsøger lidt så godt hårdt. (Plus, jeg tror, ​​at hun kun foregiver at læse. Denne bog er lige så langt væk, så godt som jeg har en snigende mistanke, det er på hovedet. Det virker underligt, at alle linjerne ville være retfærdige …)

Åh, såvel som sige tak til jer alle så meget for dit vidunderlige svar til sidste uges Charity Drive Kickoff! Vi er allerede næsten halvvejs til målet på $ 1500 for bøger med barer … såvel som jeg undlod at huske at nævne slutdatoen, som i år vil være Epiphany. (Syntes passende, såvel som hvis penge er tæt før ferien, hvis du giver dig lidt længere at donere …) har et par mennesker haft problemer med netværket til Great Widget Interface, så jeg vil stille bøger med barer, hvis de Har vekslende veje … Overseas / UK People * kan * udnytte widgeten (som beder om stat / postnummer) ved at sætte deres tilsvarende geografiske steder / postkoder på disse felter, BTW. Undlad at huske at sætte “kjole om dagen” i feltet “Dedikation” for at sikre, at vi kan spore donationerne … For at donere i dag, klik her. Når du får din kvittering, foran det til mig, da en heldig donor har en karakter, der er opkaldt efter ham eller hende i min kommende roman, “The Trick Lives of Kjoler”!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
HOWTO: PACKINGJUNE 9, 2008
Rant-tastic Emne # 143: “Hvad skal man bære på fly” 25. juni 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *