ADVARSEL: Ikke egnet til petticoats

Jilli sender denne stunner vores vej, med advarsel, at det ikke spiller godt med petticoats. Hvis dette ikke giver mening for dig, forstå, at Jilli er indehaver af gotisk appelskole.

Det er klart, hvad denne kjole * er * passende for ridning på Vespas-men så, hvad er det ikke? Hvis jeg havde en vespa, ville jeg rejse det indendørs. Jeg ville online i en lagerplads bare så jeg kan rejse det fra mit soveværelse til køkkenområdet såvel som tilbage. undlader at huske, at “når jeg er gammel, skal jeg bære lilla” nonsens; Jeg regner med, at så snart mine chancer for at have en ministroke top mine chancer for at være i en beklagelig Vespa-ulykke, vil en Vespa jeg have.

Jeg forventer, at Vespa lige her er en slags semiotisk stenografi for “Jeg er La Bella Italienne! Se, jeg bærer Materialet med Brown for at sætte min Hud af Olive!” Men problemet med at udnytte en vespa i modeannoncer er, at intet er så fantastisk som vespa, så folk tror, ​​”åh, ja, god kjole, men se på den vespa!”

Anyway, denne kjole er på clearance (godt $ 99, faldt fra $ 198) på Barrie Pace, et katalog, jeg ikke har set meget af, fordi jeg forlod Southland. Der er gode tilbud på andre ting på clearance, som alle synes ekstremt bryllupsfri, ikke kun for gæster dog for brudepiger-sans-butt-bow samt mødre af bruder samt brudgom. Faktisk var der et par andre kjoler, som jeg kunne lide lidt meget mere end denne. Hvorfor bliver de ikke afbildet? Ingen vespa.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Næste Stop: Parisnovember 2, 2011 Med 45 Kommentarer
International Wear a Gown Day 2009 – I dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Regler for kjoler på bryllupper (ikke retningslinjer for bryllupshændelseskjoler) 30. maj 2005 med 219 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *