Blaze

Blazer: C/O Jones New York | Plaid jakke: C/o Jones New York | Bluse: J. Team (også som denne) | Bukser: TheySkens ‘teori (lignende her, lige her såvel som her) | Sko: Kate Spade (besat af disse, ligeledes ens her, her, her såvel som her) | Solbriller: c/o Stella McCartney | Øreringe: Hjem til Harlow | Polsk: Deborah Lippmann

I dag går jeg sammen med Jones New York for at vise deres efterårsblazere. Jeg var begejstret for deres samling af blazere denne sæson, da de almindeligt forskellige stilarter fik mig til at tro på en anden måde om den metode, jeg bærer blazere. Uanset om det er en traditionel version eller en opdateret blandet medie-blazer som den ovenfor, kan disse stykker ikke kun fungere som bedste sæsonbestemte skiftlag, men ligesom hurtigt kan toppe dit look hele syv (ikke kun fem!) Dage om ugen. Den farveblokerede blazer, som jeg bruger i dag, kan lige så hurtigt parres med en grafisk tee såvel som denim i weekenderne, som det kan med en poleret kjole til en klient, der tilfredsstiller under arbejdsugen. Jeg kan ikke fortælle dig, at antallet af gange, en blazer har på egen hånd, reddet mig fra at se hjemløs på min metode ud af døren til søndagsbrunch. De har virkelig magten til at transformere.

For mig er parring af en blazer med en standard kjole eller blyant nederdel den åbenlyse arbejdsuge til, så i dag er jeg vanskelig de trættende instinkter ved hjælp Hvide Oxfords. Blandingen af ​​udskrifter såvel som sportsbeklædning af ensemblet fungerer som et godt tip (i det mindste for mig selv), som et væsentligt garderobe, såsom denne blazer ikke kræver at hænge i den formelle arbejde-eventuelle sektion i min garderobe Til parring med et lille valg af faste sorte bukser, blyantskørt såvel som kjoler. Uanset om du kan slippe af sted med blandede tryk såvel som bluser, der hænger løs, eller dit arbejdsmiljø har brug for lidt mere konventionel spin på ensemblet, se på Blazers på JNY (for ægte, de er så gode) Udover at huske, at du kan få masser af udnyttelse af disse fleksible stykker, såvel som ud af kontoret.

Denne udgivelse blev sponsoreret af Jones New York ved hjælp af AOL Media. De heri udtrykte udtalelser er mine såvel som ikke tegn på udtalelser eller positioner i Jones New York eller AOL. Alle produktvalg, styling såvel som meninger er mine egne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *