Ruskindskørt, snørre hæle

nederdel: attraktiv | Sweater: Teori | Sko: Topshop | Frakke: gammel lignende her, her og her | Solbriller: Stella McCartney (lignende her) | Lip: Makeup Forever

< >

Jeg har været på jagt efter en snørrepumpe med en hælhøjde, som jeg faktisk kunne mave i en ni-timers arbejdsdag og er begejstret over at have endelig fundet disse Topshop-skønheder, der helt sikkert passer til regningen. Jeg varede hele tiden i går i dem uden problemer. Snørene er også stretchede, så skridt med dine ankler og skab ikke ømme pletter. Alle gode ting!

Jeg må også bemærke, at sweateren, jeg har på (som jeg elsker, og er massivt til salg på Nordstrom Rack) har lange ærmer i fuld længde. På billederne tog jeg bare en beslutning om at rulle dem op … fordi jeg er skør sådan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *