Silk Shirtdress + Chunky Knit Sweatshirt

Meget først, jeg må oplyse, at jeg elsker denne shirtdress … dog er jeg lidt forvirret over det. Hvis du inspicerer det i elfenben hos købmænd lige her eller her, kan du se, hvorfor jeg troede, at jeg fik en midi/knælængde kjole. Længden ser ud til at være ordentligt afbildet i sort, men i elfenben såvel som grøn er den meget længere på modellen end i ægte liv. Som du kan se på billederne i dag, er det ikke så længe. Jeg mener, jeg er høj (5’10 ”), men jeg er ikke så høj. Jeg skulle være Yao Ming for at få det til at se så kort ud, såvel som Yao Ming bærer ikke meget shirtdresses.

Så denne kjole er ikke helt lang tilstrækkelig på mig til kontoret, men for alle mine små gode venner derude, kan du muligvis bare få det til at fungere. Hvis du er høj som mig, kan du absolut bære det som en tunika over bukser (som den shirtdress, jeg stylede her). Uanset længden faldt jeg dog som med kjolen alligevel, og på ægte shirtdress-måde har det været et af mine mest slidte hæfteklammer for sent. Jeg har udvidet dyderne af shirtdresses mange gange før, såvel som ikke vokser over denne foretrukne garderobe vigtig igen, men hvis du prøver at finde en sæsonfri kjole, der kan tage dig fra skrivebordet til drinks uden problemer , Jeg vil foreslå at investere i en silke shirtdress. Ligesom nu. Jeg kan næsten sikre, at det vil være en af ​​de ti bedste – nej, top fem mest anvendte produkter i dit skab. Og den store nyhed er, at denne ligeledes er tilgængelig i sort, hærgrøn såvel som to forskellige striber. Yahtzee.

Jeg brugte dette tøj sidste weekend såvel som at elske kontrasten mellem den lette elfenben silke shirtdress og den tunge grå chunky strik sweater. San Franciscos Mercurial Climate kræver masser af lagdeling, så denne kombination holdt mig behagelig overalt fra at køre opgaver samt købe i løbet af dagen til middag samt drikke om natten. Jeg har ligeledes holdt denne sweatshirt ved mit skrivebord for nylig, da det er den hyggeste ting at kaste på i frysning af eftermiddage. Det er som et stort, blankt knus. Nogle gange lur jeg under mit skrivebord i det.

Sjov, mor. Sjov. Det skete en gang.

Kjole: Enheder (også som den stribede version her, såvel som lignende stilarter her og her) | Sweater: C/O Everlane | Boots: Stuart Weitzman | Taske: Dolce & Gabbana | Solbriller: Miu Miu C/O Ditto

< >

God fredag, alle sammen! Hav en fantastisk weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *