Tøfler er de nye sko

Dearfoams Slipper Sandal
Ah ja, venner, saml rundt og lad mig fortælle dig historien om hjemmesko -sandalen. Hun er en blændende en, såvel som en sko, som jeg stærkt foreslår, at du investerer i, for at du ikke tror, ​​at fleece-foret booties vil arbejde for dig denne sæson. Slipper -sandalen er en sommerfodtøjsmulighed, der indeholder komforten af ​​en hjemmesko, med en sandals åndbarhed, alt sammen i en temmelig strålende præstation (LOL meget mere fodtøjspanser) af mode.

Dearfoamsmegan Slide Slipper

Dearfoamsalice ColorBlocked Slide Slipper

Dearfoamsmarie Furry Thong Slipper

Dearfoamscindy lodne glidesko

Et ord (bestemt meget mere end bare et ord) om disse slandaler: Jeg bruger Dearfoams ‘Megan Microsuede Slide Slipper. De er lysbilleder, hvilket indikerer, at de faktisk er den enkleste type sko. Sålerne er et superblødt hukommelseskum (ja, som puderne) såvel som inden du tror på, at de er hjemmesko, så de vil være så varme til denne svulmende sommer, forstå, at de fungerer ikke-sweat komfortinnovation til kølige, tørre fødder. Der er også en super-sød bue. Solgt.
Archstøtten angiver, at dine fødder ikke føles udmattede efter en lang dag med arbejde såvel som mor-ing hjemmefra, såvel som gummi ydersålen indikerer, at du både kan bære dem inde i dit hjem eller udendørs, såvel som du vandt ‘ t glip på enhver form for ulige køkkenområde tæpper, der ikke kan lide at blive sat. De fås i to farver, selvom jeg vælger den beskidte lyserøde, da det var, hvad Colette bad mig om at få såvel som når jeg ikke lytter, er der konsekvenser.

Dearfoamsmegan Slide Slipper

Dearfoamsalice ColorBlocked Slide Slipper

Dearfoamsmarie Furry Thong Slipper

Dearfoamscindy lodne glidesko

Med al denne ekstra tid derhjemme er hjemmesko officielt de nye sko, så du sandsynligvis kræver et par solide valg for at koordinere med alle de matchende svedsæt, som du har impuls-købt i de sidste fire måneder. Heldigvis har Dearfoams masser af fantastiske hjemmesko-stilarter, alt sammen med virkelig budgetvenlige omkostningspoint, så du kan hamstre skyldfri. Den stil, jeg bruger lige her, er i øjeblikket under $ 25 til salg Ideel nu (oprindeligt $ 36) såvel som jeg på samme måde har afrundet meget mere af mine foretrukne stilarter nedenfor! Hvis dit go-to hjemmesko-krav om at dvale indtil oktober, så lad disse komfortable par holde dig afslappende såvel som stor hele sommeren.

Dearfoamsmegan Slide Slipper

Dearfoamsalice ColorBlocked Slide Slipper

Dearfoamsmarie Furry Thong Slipper

Dearfoamscindy lodne glidesko

Mere foretrukne hjemmesko -stilarter fra Dearfoams

Tak til Dearfoams for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *