Et webtab.

Nå forstår du, at det er en succesfuld kjole, når du skal slå en sømand samt en turistfælde “indisk” for at få råmaterialerne. Jesus Hieronymus Kristus, dette er den grimeste ting, jeg har set, fordi 1972 naugahyde live! Festival.

Jeg er sikker på, at ekstremt få af jer vil blive forbløffet over, at denne perle er fra Victoria’s hemmelighed, hvis tøj ofte dækker (eller rettere, ikke dækker) den store såvel som ekspressivt sort mellem “skanky” såvel som “trampy”. (Og jeg forventer, at de få af jer, der er forbløffet, undrer sig over, jeez, præcis hvordan ville du udvikle en pol-dancing rutine omkring * det *?

Nu er jeg ikke imod attraktive kjoler – men du er nødt til at indrømme, at der er en golf mellem “sexet” såvel som “gynækologisk”, såvel som vs kjole ofte springer den bugt samt holde det bedste på at løbe ind i wtf? -Land . Samt forstår du, hvorfor alle VS-designerne har den overdrevne Head-Tilt? De forsøger at holde deres værdifulde grå materie væk fra tøjet, det er derfor. Det er ikke provokerende, det er * beskyttende *. De bærer virkelig blyforklæder mellem skud.

Faktisk er denne kjole så forfærdelig, jeg føler som om jeg skal præsentere en modgift. Her, se: Whew. Sig tak til dig, Elie Saab. Sig tak til dig.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

HOWTO: PACKINGJUNE 9, 2008
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
Rant-tastic Emne # 143: “Hvad skal man bære på fly” 25. juni 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *