Nate Van Dyke, en bemærkelsesværdig grafiker!

Nate Van Dyke, eller N8, som kunstneren kan lide at komponere sit eget navn, er en velforstået illustratør, der begyndte at trække i en ekstremt ung alder af to.

Fra det øjeblik var N8 absolut ustoppelig. Han tegninger, der bruger absolut alt, hvad du slår med, startende fra blyanter, blæk, markører, akvareller, akryl, olier, gauche såvel som så videre.

Som et vandmærke kontrasterer hans signatur hans tynde linjer.

Hans generelle værker har som primære karakterer primitive aber med onde udseende såvel som funktioner. Han kan ligeledes kaldes The Monkey Man, fordi kunstneren, som vi ser det, har en besættelse af denne type stilkunst. Udover aber såvel som jernmænd, kan N8 ligeledes lide at tegne elefanter såvel som giraffer, uanset personaliseret i hans egen stil.

Jeg tror, ​​at hans tegninger ligner mere for den britiske tegneserie produceret af Jamie Hawlett samt Alan Martin, tilbage i 1995, kaldet Storage Tank Girl.
N8 Van Dykenowadays, N8 er en fuldtidsopgavelsesillustrator, der arbejder på City of Heroes, Wich er et NCSOFT -projekt. På nøjagtigt samme tid forstås han for kunstideen om Sega -videospil såvel som for karakternavne Iron Man.

I årenes løb er han blevet vist som grafiker i magasiner som Juxtapoz, Xbox, PlayStation samt Heavy Metal.

Men langt den største ting skete for N8 Van Dyke, da han fik tilbud med EMI Records, Levi Strauss, Scion, Red Hot Chilli Peppers, Burton Snowboards, Slayer samt Wired.Important -navne, der gav N8 den berygtethed, at han havde brug for at endte med at være helt berømt.

Hvis du vil have tjekket mere om kunstneren såvel som at se mere af hans galleri, byder vi dig velkommen til at søge N8 Van Dykes personlige websted.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *