En anden teori fløjten, For helvede

Lidt af baggrundshistorie: Jeg er relativt nondescript udseende. Virkelig. Jeg mener, sikker, mine briller er lyserøde (eller øko-venlige eller blå eller gul) så godt som jeg bære den type udskrifter, ufølsomme spasmagere gerne Skjul i garderobeskabe i blinde, men fysisk er jeg ikke alt, slående. Hvilket betyder, at folk ofte angiver, at de forstår nogen, der ligner ME. Virkelig! Deres kusines ven, en kvinde, de gik i high institution med, nogen de forstod vagt på deres allerførste opgave … der kunne være min tvilling.

Så mit jokey Svaret er naturligvis, er “Åh, ja, det må være min store tvilling.” (Evil twin referencer altid lige komedie.)

Men i dag, surfe på udtrykket “den smukkeste kjole nogensinde”, opdagede jeg hende. Min åndelige tvilling: hun komponerer en mode dagbog / blog. Men hun er min onde tvilling. præcis hvordan jeg forstår hun onde? Da dette er hvad hvad hun troede var “den mest fantastiske kjole nogensinde”:

For en gangs skyld er jeg ikke kommer til at undskylde for præcis hvor lidt pic er. enhver form for større såvel som du ville se på langsigtede skader på dit synsnerven. måske endda hallucinationer.

Åh ja, det er en af disse smocky “kjoler” – Jeg anvender ordet “kjole” for denne kun siden hun gør – at mennesker bærer fastspændt over jeans, som så:

Hun forklarer dette som “temmelig uden at være så godt tung, komfortable uden såvel afslappet, samt utrolig brugbar – kan bruges alene som en kjole eller nederdel, med jeans, bælte, you name it”. (Mit navn for det ville være “bandlyst”, helt ærligt.) Spørgsmål: dette er en stropløs smock bomuld housedress-how er det ikke så godt afslappet? Åh, skal det være fordi (du kan ikke fortælle fra pic) det er sequined. Så du er nødt til at hånd-vaske det.

Og hun siger det dimensionering er god, da S / M passer hende perfekt. Undskyld. S / M er ikke en SIZE. S / M er en irske pund. S / M hedder “Åh, jeg er ked af, jeg kun stil i to størrelser, en for mig, samt en til min ene kammerat (hvem vi telefonopkald ‘plus-size’, da hun bruger en størrelse 10). Hun anvender M / L.”

En anden ting: det var $ 120. Ja det er rigtigt. $ 120. C’mon, mennesker! Betale $ 120 for dette gør (vælg én): Jesusbarnet skrig; Amerika svag såvel som vore fjender stærk; ingen friggin’ mening.

Selvfølgelig, hun udgivet om dette i januar, så måske hun har haft et come-til-Jesus øjeblik såvel som nu byder på vintage (eller i det mindste faktiske kjoler) på hendes hjemmeside, ikke? Højre?

. Forkert (Du må ikke ændre dit sæt: fotografiet var som denne, da jeg fik det.)

AH godt. Det var sjovt at være den onde tvilling, mens det varede. Jeg formoder, at nu hvor jeg er den store tvilling jeg skulle knogle op på tidligere eps af The Patty bekæmpe det ud Show, som jeg kun nødt til at tro på at blive grueligt earwormed med den stil melodi ( “De er fætre, lignende fætre … “). For helvede, igen.

Klik på enhver form for af billederne ovenfor for at gå til den stil Dagbog webstedet. bare huske på, at mens jeg ikke kan aftale med, hvad du vælger at slid (og kan spotte dig), vil jeg beskytte til døden din ret til at bære det samt offentliggøre fuzzy billeder af det på internettet.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007
Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer
Vage Spørgsmål, svarede på VaguelyJuly 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *