Cool tee -shirts fra Miles to Go

Jeg forstås at være ekstremt prætentiøs, når det kommer til tee shirts -design. Få tee -shirts -stilarter er i min smag såvel som færre endte med at være en del af min garderobe. Miles for at gå sæt rekorden lige! Jeg kan bare lide disse fyre! Deres tee -skjorter er ikke kun godt designet, men har det specielle touch, når det kommer til mysterium. Deres tees ser tidløse ud, såvel som når jeg angiver ageless, mener jeg ikke, at tees ligner helt nye. Nej nej! Jeg mener, at stilarterne ligner taget fra endnu en æra. Lad os se, hvis vi analyserer lidt mere deres tees, vil den sidste tanke være, at dette er nogle tee -skjorter, der er værd at bruge enhver form for tid såvel som enhver form for sæson. Jeg personligt kan godt lide den anden tee, som jeg har offentliggjort her. Konceptet er absolut strålende, hvis du ikke er en kvinde såvel som ikke har bryster, selvfølgelig, siden da vil tee blive deformeret som Alice i Eventyrland. Jeg kan også godt lide tee med den mumie fyr, men det er bare mig, der kan lide de underlige ting. Ud over de underlige billeder er en mere bare strålende tee den med scenen fra Faust. Jeg ville virkelig virkelig bære en sådan tee såvel som mest sandsynligt, at jeg vil købe en a.s.a.p. Tee -skjorterne med den rygende fyr er også ret fantastisk såvel som værd at nævne. overtalte dig? Vi forstår kunsten, når vi ser det, da vi selv er tee -shirts -designere så godt som vi kan lide det, når andre niveauer lige så meget som os, eller når vi niveauer lige så meget som andre.
Omkring miles at gå, hvad kan jeg sige, de tilbyder piger / unge / tees / hættetrøjer – spore jakker / bælter / plakater /. Det, du køber af dem, er absolut lige så meget som dig.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *