Mens jeg tænker falde modemagasiner

Ankomsten af ​​faldet mode magasiner har altid været mit signal til at tænke på efteråret tøj, selv når jeg har boet på steder som Florida og North Carolina, hvor, i august, faldet er bare en diset løfte. (I Chicago August var en rimelig tid til at tænke over efteråret, så du ikke ville blive fanget på den første sprød dag i midten af ​​september, her i området Bay, kan det være en kølig august, men September er tilbøjelige til at føle sig mere ligesom sommeren end efteråret.)

Hvis jeg var bedre til mode blogging (se sidste uges indlæg) Jeg ville have en kæmpe indlæg med fem gazillion billeder alle lagt ud i form af “mine must-haves til efteråret!” hvor tre af dem ville tilføje op til mere end en måneds husleje i enhver rimelig sted. men da jeg er lort på mode blogging, jeg har bare en tilfældig liste, som dem du kan finde i bunden af ​​din håndtaske efter en tur til købmanden.

Min er:

– oliven anorak / parka / lang jakke?

– fuld plisserede nederdele? blyant nederdele med taske lommer?

– uld / denim / twill Heidis med langærmede tees / undertrøjer trøjer, strømpebukser, støvler?

– støvler ??

– shirtdresses?

Betyder denne liste nogen mening? Til efteråret Jeg føler to paletter: én sennep, oliven, rødbrun eller bordeaux, med en karamel læder eller kamel frakke (begge jeg har, heldigvis); den anden (mere i retning af vinteren) med mørk og lys grå, lyseblå, sort, med måske bleggult eller chartreuse eller endda krikand igen. De begrænsende faktorer her er rejse: Jeg ønsker ikke at have halvdelen en uges tøj i hver palet, så jeg er nødt til at pakke to frakker og to par støvler!

Jeg har planer om at ride min cykel en god bid, så fuld nederdele for dage på kontoret, med en lang anorak til at holde vinden ud; Heidis med støvler til rejser og møder. Jeg kan også Fedtmule, rund, og kort at trække fra de “multiple-lange-lag over en shortish nederdel, strømpebukser og støvler” look, men jeg kan give det en chance.

“Boots” har to spørgsmålstegn efter det, fordi jeg har fem par, som jeg elsker og næppe nogensinde bære. plus et par på skomager der bliver strakt. Hvorfor kan jeg ikke bære dem? Jeg har brug for at finde ud af dette, før jeg køber et andet par, selv om dette ene der ringer mig (kun i sort, venligst).

Og jeg har et par skjortekjole mønstre, der virkelig, virkelig har brug for at blive gjort op. De bare se på mig med disse hvalp-hund øjne, når jeg åbner deres kasse … men de ville være for Californien slid kun, alt for let for at rejse til kolde steder.

Jeg tror, ​​de Heidis er selvforklarende …

Hvad gør din falde liste ud? også – hvad der ikke på din liste? Jeg tror, ​​jeg er næsten færdig købe vintage læder jakker (efter fuldstændig upraktisk robin’s-æg-blå jeg greb i sidste uge), støvler (se ovenfor), strømpebukser i mærkelige farver (har en kasse fuld), og hatte, fordi jeg splurged på et par Kangols sidste år (selvom jeg er altid fristet af billige baretter) …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Og nu til noget helt differentAugust 13, 2007
Rant: I See London, jeg See FranceOctober 28, 2008
Hvorfor jeg ikke typisk skrive om High FashionAugust 23, 2010With 19 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *