Det er mode frem på Buckingham Palace & hey der Lacorine!

Hertuginden bar Erdem til aftenens Commonwealth mode Exchange reception på Buckingham Palace.

Kate co-vært for modtagelse med Sophie, grevinde af Wessex, på vegne af Dronningen. Rebecca engelsk af Daily Mail delte denne video af de to ankommer til paladset musik værelse i aften.

Mere fra Palace pressemeddelelse:

Commonwealth mode Exchange har til formål at skabe partnerskaber mellem etablerede og nye talenter fra hele de 52 medlemslande, i spidsen op til Commonwealth-regeringschefernes møde (CHOGM) i London i april.

I løbet af de sidste seks måneder har de store modedesignere såsom Stella McCartney (UK), Karen Walker (New Zealand) og Bibi Russell (Bangladesh) indgået et samarbejde med håndværker producenter i små nationer, der eksemplificerer standard håndværk teknikker og handler, med henblik på at skabe a ‘færdigheder udveksle’.

Gæster på aftenens fest inkluderet (l til r): Alice Temperley, Naomi Campbell, og Erin O’Connor.

Også at deltage, Anna Wintour, britisk Vogue redaktør Edward Enninful, Anya Hindmarch, Stella McCartney og anden industri berømtheder.

Design skabt som følge af partnerskaberne blev præsenteret i receptionen.

De nederdel og frakke, du ser i baggrunden er ved Rizwan Beyg, ”med motiver designet af de» lastbil kunstnere i Pakistan. Mønsteret af tøjet blev først arbejdet på med originale lastbil kunstnere og digitalt trykt på silke hvorefter den blev broderet af landsbyens kvinder i Bahawalpur.”

Hertuginden taler med Stella McCartney og Anna Wintour.

Efter aftenens fest, vil de design flyttes til andre London steder til at blive fremvist for offentligheden.

Den fuchsia kjole er resultatet af Stella McCartneys partnerskab med Oshadi Silk i det sydlige Indien.

Denne nederdel og bluse blev udført af Charles og Ron (baseret på Malta), med udsmykning overvåget af Khushboo i Mumbai.

Nedenfor venstre, design skabt af Karen Walker og Tukua tun. Til højre, Ms Walker hugging hendes design samarbejdspartner.

Mere om det stykke fra The Daily Mail:

Hertuginden også chattede med new Zealand designer Karen Walker og hendes samarbejdspartner Tukua Tun, fra Kuki Airani kreative Mamas, der oprindeligt kommer fra Cookøerne men er nu baseret i Auckland.

’The Duchess spurgte os, hvor lang tid det havde taget – 1.000 timer var svaret,’ miss Walker sagde. “Og hun var bare overrasket over den detaljeringsgrad, at Tukua og hendes team havde foretaget i syning øernes fantastiske blomster.’

Fru Tun, 74, tilføjede: ’Hertuginden kunne ikke helt tro det, da jeg fortalte hende, at vi havde brugt 9.000 meter tråd!’

Nedenfor Kate taler med duoen.

Dette Theodore Elyett (Bahamas) kjole er parret med smykker af Catherine Rocheford i Barbados.

Nogle af udsmykning i taljen.

Kate og Sophie kig på det stykke designet af Lucian Matis (Canada) og OMBA Arts afhænge af (Namibia).

Burberry udseende showcases den fineste kvalitet australske Merino uld.

Hertuginden chatter med Edward Enninful (l) og Livia Firth (c). Den mode Exchange er et initiativ sat sammen af ​​Ms Firth selskab, Eco-Age.

Arrangementet blev timet til at finde sted i løbet af London Fashion Week, der startede i sidste weekend. Den nye bestræbelse er støttet af både den britiske mode Råd og mode Råd Commonwealth. Sophie er kongelig protektor for London College of Fashion; Hun ses nedenfor med model Adwoah Aboah (l) og administrerende direktør for den britiske mode Rådets Caroline Rush.

Nu til hvad de kongelige bar til aftenens reception.

Kate var i Erdem s ”Suzi guiPure Lace Dress” ($ 2975).

Kjolen har et imperium taljen, V-hals, trekvart ærmer, og flosset blonder detaljer forneden, ærmer og halsudskæring. Der er en anvendt flæse eller flæse ved talje og ærmerne har en pjusket manchet. Den blonde kjole er 100% polyester oven på en silke lining.Kate kjole er længere end den oprindelige version, rammer under knæet ved flere inches.

Kjolen var også tilgængelig på Barneys i en Lemony gul og hvid.

Kates øreringe er af Anita dongre, fra designerens Pinkcity linje. De blev først båret i februar 2017 ved en Buckingham Palace receptionen sparker 2017 DK-Indien År for Kultur.

Kate bar hende Alexander McQueen Heart Clasp kobling først bemærket ved de 2017 BAFTA Awards. Stykket er til salg på Neiman Marcus, diskonteret med 50% til $ 1347.

Hertuginden bragt tilbage hendes Prada Bølget Cutout ruskind pumper til arrangementet.

Sophie var iført Burberry, identificeret ved Anna af grevinde af Wessex blog som mærkets kontrast Sy detalje kjole.

Anna Wintour havde også Erdem. Michelle for Perth mode påpegede hendes kjole er fra designerens præ-falde 2018 kollektion.

Prinsesse Beatrice deltog i receptionen, og hun også bar Erdem.

Erdem s a / w 2018 kollektion blev vist på modeugen i dag.

Vi gemmer det til en anden stilling. Jeg tror, ​​jeg har brug for en Erdem Time-Out.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Også i dag, er jeg spændt på at dele nogle baggrund og en rabat kode fra en ny sponsor her på WKW, Lacorine. masser af læsere vil genkende virksomhedens navn; Lacorine gør alpaca pels hatte, vi har set Kate iført.

Senest så vi Hertuginden iført Lacorine s Sumac stil i Oslo, Norge.

Det er et design Kate er tydeligt glad for; hun bar den stykke for gudstjenester på Sandringham dette tidligere januar. nedenfor vi se hende med hertugen af ​​Edinburgh og prins William.

Ved begge lejligheder, Hertuginden var iført Lacorine Sumac Hat i kastanjebrun colorway. Hatten er beskrevet som ”guddommeligt blød, fluffy og varm, med en generøs randen, vores luksus alpaca hat er en knock-out -. Bedst for en vintertid bryllup eller løbene”

Lacorine har en fascinerende historie. Firmaet blev startet af Antonia Valentin Jacob, der voksede op i Lima, Peru. her du ser hende som en lille pige.

Alle Lacorine produkter er fremstillet ved hjælp af etisk indkøbt materialer; den peruvianske alpaka pels er fra dyr, der døde naturligt, mest typisk fra Perus barske vintertid klima.

Antonia rejser til Peru tre gange om året, hvor hun kilder materialer og mødes med de håndværkere, der skaber Lacorine produkter. Mere om dette ved hjælp af selskabets hjemmeside:

Det faktum, at jeg er fra Peru har gjort det muligt for os at skabe varige relationer centreret om afhænge af og respekt og kærlighed til selve alpaka. Jeg tilbringer en fantastisk del tid sourcing og designe min samling, mens på jorden i Peru, som sørg hvert element er af højeste kvalitet.

Lacorine understøtter marginaliserede små producenter og uafhængige familievirksomheder i Peru og etablerer langsigtede sikker arbejdspraksis hvor det er muligt at hjælpe producenterne til at have sikre indkomster, så de kan være selvforsynende.

Som Antonia fortalte Claudia Joseph i et interview til Daily Mail: ”De er håndværkere, der har været i branchen i mange år, og deres færdigheder er gået i arv fra generation til generation.”

Pippa Middleton er også en fan af brandet. Her ser hende iført Lacorine s Qori i chokolade brun på Cheltenham i 2013.

Virksomheden er medlem af den britiske forening for fair trade butikker og leverandører og forpligtet til at støtte de håndværkere og små tjeneste med hvem det virker. Etisk Hedonist magasin noterede når at se, at Kate bar en hat af en certificeret handel modemesse selskab.

Hatten slynget også sin maker, en lidet kendt certificeret fairtrade modehus …… .. på den internationale scene og uventet Fairtrade og etisk mode er på mode!

Alderen på bevidste, medfølende luksus er over os, med det værdsatte baby alpaca pels fra dyr, der er døde naturligt, midt i en barsk peruvianske vinter, snarere end at blive klippet for deres dyrebare, blød som en sky uld.

Her på Etisk Hedonist, har vi talt om ideen om medfølende luksus for år, og vi er interesseret i at se denne fange den kollektive fantasi.

Nedenfor Kate bærer Sumac i sølvgrå, når de deltager i gudstjenester på Sandringham i januar 2017.

Den Sumac kommer i mange forskellige farver. Fra venstre mod højre: hvid, champagne, kobber, kastanjebrun, og chokolade.

Det er også udført i sølv grå, grå, sort og rød.

Hatte er blot en af ​​de mange produkter, der tilbydes af Lacorine. Virksomheden tilbyder også blødt legetøj (herunder skat alpakaer) og tørklæder.

Hvis du har været grundede muligheden for at købe en Lacorine for dig selv, eller måske som en gave til en anden, nu er det bedste tidspunkt, fordi vi har en rabatkode kan du bruge: brug promo kode WKW ved kassen for at modtage 10% på dit køb. (Tilbuddet slutter den 28. februar.) Du kan også følge Lacorine på Facebook, samt på Twitter og Instagram.

LINKAGE:

Læs pressemeddelelse, se skitser og fotos af alle de designs ved at klikke her

Commonwealth mode Rådets hjemmeside er her; sin Facebook-side er her

83Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *