Calamine Lotion: Charmfordele og anvendelser

Det er tilfældigvis en af de mest betryggende og pleje ingredienser i vores kosmetiske skab. Det er Calamine Lotion, der har stået tidens test for sine beroligende og beroligende egenskaber i hundreder af år.

Calamine Lotion er typisk lyserød farvet med en glat struktur. Tidligere blev zink, der er til stede i Calamine Lotion, brugt i tråde og gasbind for at binde omkring sårene. Zinkoxid, der er til stede i calaminen, hjælper med at helbrede sår og mindre lidelser hurtigere, og det er grunden til, at calamine bruges vidt til behandling af bumser og acne. Det er også meget effektivt til behandling af solskoldning. Glycerin og ricinusolie, der er til stede i lotionen, hjælper med at holde huden fugtet og virke på pletterne, der findes på huden. Calamine -pulver er blevet brugt af forskellige mennesker, fordi år til forskellige hudproblemer.

Denne Calamine Lotion sælges under forskellige mærker med forskellige navne. En af de populært kendte Calamine Lotion er lacto calamine solgt af Piramal Healthcare.
Skønhedsfordele ved at bruge lacto calamine -produkter
1. Forbedret hudfarve
Calamine er kendt for at have ‘kaolin’, en ingrediens, der øger ved at udvikle strålende hud. Når det påføres dagligt på ansigtet, gør det sit job som en fantastisk fugtighedscreme, der springer foran med at forbedre hudfarve.
At handle på samme note er Lacto Calamine Classic Lotion, der stærkt nærer og fugter huden. Det fungerer absolut godt som en basisfrakke, før man påfører makeup. Takket være regelmæssig brug hjælper det også med at lette mørke pletter, holde huden hydreret og acnefri.

2. Solcreme
Det kræves ikke altid at vælge luksus solcremer tilgængelige fra hylden for at bekæmpe UV -stråler. Brug lacto calamine solskjold, der hjælper med at beskytte huden mod skadelige UVA/UVB -stråler. Med en SPF 30 PA ++ og E -vitamin næringsstof garanterer denne lacto calamin solcreme reduktion af mørke pletter og pigmentering.

Ikke kun ansigt, du kan også anvende calamin lotion på dine arme, før du træder ud i solen. Dette vil hjælpe med at beskytte din sarte hud mod solbrun og solskoldning. Husk ikke, hvis du glemmer at bære solcreme og stå over for solskoldning på din krop. Derefter kan du også anvende Calamine Lotion på det berørte område to gange eller tre gange om dagen for at se synlige resultater.
[SC: Mediad]

3. Arredning
Bekymret med røde mærker på huden? Calamine Lotion hjælper dig ved at give næring til huden og reducere mærker med konstant brug. Lotionen kan også påføres som en base for makeup, som hjælper det med at danne et beskyttende lag mellem makeup og hud.

6. Beroligende middel til giftige planter
Når din hud kommer i kontakt med Poison Ivy, udvikler blodkar huller, der lækker væsker gennem huden, der forårsager blemmer og kløe. Når du afkøler din hud ved at anvende calamin, kontraherer disse huller sig for at reducere oser af væsker. Calamine viser sig således at være effektiv, når det vedrører kontrol af kløe og oser af blemmer forårsaget af giftige planter.
7. Anti-aging
Der er ingen kvinde i denne verden, der ikke bekymrer sig om rynkerne og danner linjer i hendes ansigt, er det ikke? Da Vissel Kobe Trøje vi alle skulle gå denne sti en dag, hvorfor ikke forkæle sig med hudfornyelsesteknikker.
En sådan trick -bevisteknik er lacto calamine anti aldringscreme, der bygger hudens fasthed ved at forbedre kollagenets elasticitet.
8. Fedt gratis
Fedtet oser af hud er den mest besværlige at håndtere. At haste til denne ulykke med sine himmelske træk er den calamine lotion for fedtet hud. Lacto Calamine Oil Control Lotion inkluderer gode mængder kaolin og glycerin, der letter tilstrækkelig fugt og kontrollerer overskydende olie.

9. Cleanser
Med den trafikklynge og ophidselse, som vi beskæftiger os med dagligt, er mange af os bundet til at Bologna FC 1909 Trøje møde bumseproblemer. Vælg Lacto Calmine Deep Cleansing Face Wash for at undgå støv fra tilstopning af porerne. Med hindbærekstrakter er denne lacto calamine det bedste valg til reduktion af bumser og til at få frisk hud.

10. Hydrering
Vinter er altid uslebne på mennesker med ekstrem tør hud. Det er vigtigt for sådanne kvinder at holde hudens fugtighed. At bevise, at det er værd at hydrere huden, er lacto calamine hudbalance hydratiseringslotion. Kaolin- og aloe vera -indholdet i lotionen beroliger huden effektivt og holder den hydreret.

11. Calamine for gravide kvinder
Kløende hud på maven og maven er et almindeligt syn i tilfælde af gravide kvinder. Calamine, der er kendt for Fodbold Trøje sin mildhed, er meget mere brugt til behandling af hudproblemer, der opstår under graviditet. Husk heraf at bruge Calamine Lotion til kløende hud under din graviditet, regelmæssigt og bemærke resultaterne.
Calamine Lotion er en magisk potion med magiske egenskaber, som enhver pige burde bruge uden pause.
Billeder Kilde: Amazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *