Går viral: popkultur typografi

popkultur typografi
Tre ord, der modregner øjeblikkelig nostalgi: popkultur typografi. Da jeg så titlen, troede jeg straks om The Simpsons, Star Wars, The Godfather, Harry Potter, Coca Cola, tilbage til fremtiden såvel som komplette Stranger Things. Jeg spillede videoen så godt, da jeg ikke var en smule skuffet.
IZAC mindre offentliggjort for et par dage tilbage den erklærede video på YouTube. Det skyrocketing i synspunkter takket være sine popkulturhenvisninger, alt sammen på lidt over 3 minutter. Han er vanskelig, at du anerkender så adskillige typografiske logoer som muligt, mens du tager dig ned i Graphic Style Memory Lane. Det tog omkring et år at lave, selvom det ved at se det ser ud som meget mere arbejde gik ind i det.

Jeg mener, han inkluderede Sega såvel som min bror, min søskende såvel som mig? Fang du dem? I den off -mulighed, du har lidt problem med at anerkende referencerne, er der en mærket version af videoen tilbydes her.
Dette viser nøjagtigt, hvor kraftfulde skrifttyper såvel som typografi er i at producere et brands identitet. Det er et sprog i sig selv med hver linje, farve såvel som placering af samling til en berømt titel.
Jeg er sikker på, at du vil smile, mens du ser denne video! Du vil blive forbløffet over nøjagtigt, hvor meget popkulturforståelse du holder inde.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *