Hvorfor alle os kræver erklæring Blazers

kan du bære dem overalt? Ja. Forstærker de straks såvel som ubesværet en påklædning af det grundlæggende? Ja. Producerer de store sartorial øjeblikke til både arbejde såvel som leg, der gør det muligt for os at afsløre vores sartorial fantasi, mens vi bevarer professionalismen såvel som polsk, som vi ligeledes nyder? Faktisk ja ja.

Alice + Oliviaandreas Tweed Jacket (overkommelige stilarter lige her såvel som her)

Tibidrape plisserede bukser (overkommelig stil her)

Caslonmelody langærmet scoop hals tee

Louise et Ciekaras Pointy Toe Mule Pump (lignende stilarter her og her)

Erklæring Blazers er de specielle. Dem med tekstur, farve, mønster, udskrivning såvel som form, der er alt, hvad der er grundlæggende, såvel som alt, hvad der er kedeligt. Du forstår en erklæringsblazer, når du ser en, da du ikke vil være i stand til at tro på noget andet, indtil det er din. Seriøst, rulle med Nordstroms Blazer -valg bedst nu. Der er så mange fantastiske, siden stopper med at rulle på egen hånd som en slags mode Ouija -bestyrelse.

Alice + Oliviaandreas Tweed Jacket (overkommelige stilarter lige her såvel som her)

Vince camutoanimale sætninger blazer

L’Agencekenzie Double Breasted Blazer

J.Crewregent Plaid Blazer

I virkeligheden er udsagnsblazere meget mere fleksible, end du måske tror. Alt skal afslutte med det, du bruger under dem. En let sort kjole kjole, en minimalistisk bukser såvel som top – charmen er, at resten af ​​påklædningen kan holdes let. Blazers er en fantastisk metode til at få endnu mere slid ud af dit kontor, selv dem, du ganske meget overtræder, da ingen vil bemærke det. Præcis hvordan kan de med al den blazer fabelagtige på toppen?

Alice + Oliviaandreas Tweed Jacket (overkommelige stilarter lige her såvel som her)

Nedenfor en roundup af mine foretrukne udsagn blazere. Vi taler mindre subtilitet, meget mere “Jeg hænger dette i min garderobe som et trofæ.” Føj dem til arbejdstøjsmomenter, der kræver noget specielt eller planlægger, især for at lade disse all-stars ud af huset-de er så gode.

Erklæring Blazers

En særlig tak til Nordstrom og Shopstyle for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *