Condom kjoler, endnu en gang

, ser ud som koncom kjole er en opmærksomhed-getter, der bare ikke holder op. Siden sidste gang jeg offentliggjorde om dem, har der været en hel kondombeklædning mode show i Kina, for at fejre verdens befolkningsdag (og for at offentliggøre den 4. Kina reproduktive sundhed og wellness nye teknologier og produkter, der blev afholdt i Beijing tilbage i juli).

Hvad jeg vil forstå, er, hvorfor ser jeg aldrig nogen form for mænds beklædningsgenstande bygget ud af kondomer? Er de ikke dem, der skal gøre dækket op? Hvor er The Three.Jpgece Condom Business Suits? Jeg antages, at det kun er en anden forekomst af den gamle, trætte historie om fødslen, der styrer at blive set som helt kvindens ansvar.

Når det er sagt, er dette bitnummer lidt sødt. Jeg vil gerne se en re-fortolkning af kondomet kjole, hvor alle kondomer var virkelig eratz kondomer lavet af Silk Organza. (Det ville helt sikkert være mere behageligt at bære!)

Hvis du klikker på på billedet, vil du se den oprindelige publicering med historien, med alle de ting-lavet-fra-kondomer, som du måske vil ønske at se. Men vær forsigtig, nogle af de billeder der ser ud som om de kan på enhver form for tid, der ikke er risiko for arbejde. såvel som åh, herre, jeg kan ikke vente med at se, hvilken type annoncer adsense tjener så meget som dette indlæg!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

kjoler lavet af balloner og, um, “balloner” 27. december 2006
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *