Hundrede Kjoler: Dag 14

Jeg kunne have svoret Jeg har sendt denne før, men jeg kan ikke finde det nu. (Det er klart, at min tagging har brug for noget arbejde.) Anyway, ja, en anden 9929, denne gang i en grænseprint!

Jeg er temmelig sikker på, at jeg har fået dette stof på eBay med absolut ingen anelse om, hvad jeg skulle gøre med det. (Da bromidet har det, spring og nettet vil være der, eller i mit tilfælde får stoffet, og mønsteret vises. Jeg venter på ganske få mønstre, der er ideelle nu …)

Her er den fremtrædende del, grænsen:

Jeg elsker virkelig de houndstoothy ting. Hvis jeg gjorde det igen (og ved “dette” angiver jeg at lave en anden kantprint 9929 – Jeg har læst en masse JavaScript på det seneste og har været fascineret af spørgsmål om “denne” -scope anaphora), ville jeg ikke bare have Hem og kanten af ​​grænsen coterminøs, lige så let som det er – jeg vil bruge nogle hæmforsyninger, der vender mod at give det en lille vægt. (Åh, og jeg * er * at gøre en anden 9929 grænsen print engang før efteråret, fordi jeg fik dette stof især til at gøre det med.)

Her er ryggen:

Her er nakken vendt – en af ​​mine yndlings ting om nakkeforsikringen på 9929’erne er at finde ud af, hvordan det vil se ud, når det er vedhæftet. Jeg gør ikke meget, hvis noget, for at forsøge at planlægge det ud:

Her er lynlåsen, en anden “c” indsats. I betragtning af at jeg har lavet disse sidste to 9929s, har jeg fået en ny lynlåsfod, som har hjulpet en smule (jeg tror):

I hundrede kjoler-the-book nyheder var der en meget flot anmeldelse i Chicago Tribune! Tjek det ud, hvis du er så tilbøjelig. De kaldte det “en forfriskende sashay gennem kjoleens historie og popkultur.” (“Forfriskende sashay” er nu navnet på mit nye band …)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Hundrede Kjoler: Dag 3June 5, 2013in “Erin_Sewing”
Vogue 9929 er min nye Jamjuly 23, 2012in “Erin_Sewing”
Svært at seeseptember 10, 2012in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *