Tucks langvarig

Jeg tror ikke, jeg har talt om præcis, hvor meget jeg kan lide tucks. Der er ingen grund til det; Jeg gør bare. Samt tucks integreret med en Peter Pan Collar … Whoa, Nellie. (Hvorfor er det så godt for mig? Hvorfor?)

Jeg kan ligesom den syntetiske dickey. Omsomt, jeg kan ikke lide ægte Dickeys, men giver mig en Faker-version af en i det væsentlige falsk ting, såvel som jeg er omkring det.

Denne er fra Jen på Momspatterns.com, så godt som jeg vil bare gerne tøve dig alle sammen med sandheden, at da jeg var i Florida i sidste uge, tilfredse jeg Jen. Og som det vil overraske nogen, er hun fantastisk. Det er alt.

Faktisk er det ikke alt; Jeg har rejst en hel del såvel som har indset, at jeg har en usædvanlig praksis med at smile på folk på gaden (selv i NYC, hvor du ikke forventes at). Jeg forsøger at lave en fortegnelse over ting / mennesker, jeg vil smile på, såvel som her er en start:

babyer (ingen brainer)

Folk, der bruger meget mere end to ekstremt lyse farver på nøjagtig samme tid

Ældre fyr (> 65) Hvem bruger ikke-baseball hatte

Ældre kvinder (> 65) med “gjort” hår (“damer”, virkelig)

Enhver wrassling et tantrumy ung barn (de krav alle de sympati, de kan få)

Enhver jeg får at rulle deres øjne på en eller anden glemsom uhyggelig person, som nogen gestikulerer med en tændt cigaret på en overbelastet fortov

Roboter (okay, jeg har ikke rigtig tilfreds med nogen form for robotter på gaden, men hvis jeg gjorde det, ville jeg smile på dem. Selvom de havde deres lasere uddannet på mig.

Hvad er din liste? Er der noget du brugte til at smile til dog ikke længere? Jeg brugte til at smile på unge, der er klædt i fuld konventionelle punk-rock Garb, men så indså jeg at smilende på dem i “Aw, du er så elskelig med dine sikkerhedsstifter samt din sorte eyeliner!” Metoden pisserede dem kun af. Så nu foregiver jeg at ignorere dem, såvel som de er tilfredse igen.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Dressjanuary 21, 2009
Jeg troede, at du burde kende det 20., 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *