Pinstripe Wideleg Bukser, Tie Neck Blouse

Bluse: TY-LR (udsolgt, dog ærmeløs version, der tilbydes her, tonsvis af lignende valg her og som denne) | Bukser: Alice såvel som Olivia (her i sort; lignende pinstripe -versioner her og her; & kan lide nøjagtigt de samme bukser i denne farve) | Sko: C/O Everlane | Frakke: gammel, ekstremt ens her) | Øreringe: Lignende lige her | Lip: Nars (Bansar)

< >

Jeg brugte dette ensemble i sidste uge, såvel som mens jeg indhentede den nylige sæson af detraction i weekenden (læs: Thanksgiving weekend er til at spise, shopping såvel som binge ser tv -shows), indså jeg, at Elizabeth North, spillet af Portia de Rossi, bruger dybest set en version af denne tøj i hver eneste episode. Selvom jeg måske ikke er hurtig til at skabe hendes evne til afpresning som det allerbedste middel til at klatre i forretningsstigen, er hendes arbejdstil så på punkt for mig. Intet slår et klassisk par Katharine Hepburn-esque høj-talje, bredbenbukser parret med en slipshalsbluse til det perfekte feminine kontrapunkt til herretøjetonen hit med slouches såvel som pinstripe bukser. Hvis disse Widelegs er lidt dramatiske for dig, skal du inspicere de lignende Pinstripe -indstillinger her og her.

Som nævnt ovenfor, den bluse, jeg bruger, bare tilbydes, men hvis du er fan af Bow Blouse -trenden, skal du tage en gander med alle de lignende versioner her. Den, jeg bruger, er af TY-LR, som er et nyt-til-mig-brand, som jeg er absolut forelsket i. Jeg scorede lige denne kjole (som du ligeledes kan se lige her meget bedre på modellen), som er 25% rabat i løbet af weekendsalget! Når vi taler om weekendsalg, skal du inspicere min liste over de allerbedste tilbud, der foregår i weekenden, mens du ligger rundt i dag / ser på fodboldkampe. Jeg har fanget en masse gaver fra 2015 -feriememoet, da du dybest set kan få hvad der er på salg lige nu. Især har jeg fået disse jeans, denne værtinde -gave, såvel som disse til kommende julemontering i mit hus!

Jeg håber, du nyder den sidste dag i denne feriehelg, såvel som i morgen betyder en tilbagevenden til at arbejde for de fleste af os, inspicér tilbage lige her lyst såvel som tidligt for gode tilbud af cyber mandagsfavoritter! Alt salg i denne weekend er overvældende (og lidt irriterende), men jeg forstår fra at opdage den vanskelige metode i år for de sidste år, at de bestemt er værd at bestræbe sig på at slå din feriegaveliste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *