Hundrede Kjoler: Dag 71

Denne kjole var en overbærenhed:

Det vises ikke rigtig op mod den lette baggrund – det er fra dette mønster:

Det er en overbærenhed, fordi jeg virkelig ikke behøver en lysfarvet Seersucker-kjole (især så kold, da det har været denne måned!) Og ting har været så travlt, at hvis jeg syer, burde det være praktiske ting. Men jeg kunne virkelig godt lide dette mønster, og det øjeblik, jeg så det, vidste jeg, at jeg ønskede at gøre det i striber, med ågstrifterne i modsat retning fra bodedestriben.

Her er et bedre kig på bodice:

Og ågstingdetaljen:

Mønsteret ønskede dig at vende i ågsstykket 1/4 tommer og derefter topstitch det, men jeg troede det var et hovedpine scenario … så nøjeregnende! Så jeg behandlede stykket med nogle meget meget lette batiste, og derefter topstitched den behandlede stykke:

Her er siden Zip:

Og en nærbillede af de inverterede pletter – mønsteret ønskede mig at sy dem ned, og jeg prøvede det, men det fungerede ikke med min kropstype (hoste, æble, hoste), så jeg plukket ud af de sting og lader det være åben Pleats:

Og her er ryggen:

Jeg vil helt sikkert gøre det igen … godt, jeg har masser af stribet stof lagret!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Alcatraz DressJune 13, 2012in “Erin_Sewing”
Seerucker Kjole, som PromisedJuly 24, 2008 med 42 kommentarer
Hundrede Kjoler: Dag 3June 5, 2013in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *