Blå blomster!

MINA sendte mig et link til dette * Great * Material Store, Gør mig! Stoffer. De har et walk-in-and-look om butikken i NC, samt en Click-Around Store på det link bedst der. De har også blå roser stof, så godt som jeg er en gabende, åbenmundet sucker til blå roser. Jeg forstår ikke, hvad det er. “De er roser – såvel som de er blå!” Jeg lover, at jeg ikke kan lide andre usædvanligt blå ting. Jeg drak aldrig Pepsi Blue (godt, heller ikke nogen andre) såvel som jeg ikke kan lide, at de blå hindbær slurpees har kørt ud koks slurpees i finere 7-11s samt film teatre overalt. Det er bare blå roser, som jeg kan lide. (Selvom, bare tro på “blå blomster” får, at Dr. Octagon Tune ind i mit hoved, hvilket langt mere af en bivirkning end en bonus.)

Få mig til det! Ser ud til at offentliggøre nyt materiale hele tiden … seriøst, MINA lige sendt dette link et par dage tilbage såvel som de allerede havde nye ting, da jeg gik for at komponere det op. De er i en del af NC, der har / havde en masse tekstilmøller, så de fortsætter med at vende op meget flere ting. (Væsenet fra NC selv, jeg har en fornemmelse, jeg forstår netop, hvilke garager, haveskure, desværre tobakslader, samt loftet, de pensionerede millarbejdere kan have holdt de rester, der kom hus fra møllerne. Dækket i Kudzu, Carolina-Blue. eller wolfpack-rød pickup parkeret udenfor …)

Anyway, de har moderne materiale og trim, samt … inspicere dem ud!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Frygt for bekymring for failuremay 1, 2008
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *