Tre Blackwood Cardigans – En helt sandfærdig evaluering

Jeg havde brug for at gøre nogle nye sweatshirts eller sweatshirts til at bære rundt i huset. Efter at have tænkt over en række forskellige cardigan samt sweatshirt mønstre, jeg valgte på den prominente Helens garderobe Blackwood Cardigan mønster. Dette mønster havde de funktioner, jeg ønskede, men jeg også valgt det, da jeg er en fan af lignende til sy podcast, som Helen co-værter med Caroline af Blackbird Stoffer, så jeg gerne gøre, hvad jeg kan for at støtte værter virksomheder.

Da jeg allerførste oplevede den Blackwood cardigan mønster, jeg afviste det som noget, ville jeg aldrig bære, fordi jeg først og fremmest så folk gør den lange version. Jeg er 5’2 “tall så ville en lang cardigan være overvældende på mig. Jeg heller ikke som en hel del af vægten hængende fra mine skuldre. Jeg havde kigget på den kortere opfattelse, men jeg troede det så så godt firkantede.

Men jeg endelig prøvet den korte version alligevel, samt da jeg så den færdige beklædningsgenstand på mig selv, tror jeg ikke, det ser firkantede. Jeg var heller ikke sikker på, at en cardigan brugt åben ville holde mig varm, men jeg opdagede, at det gør at holde mig varm nok, så godt som jeg kan lide præcis, hvordan det viser fra toppen du har på undersiden. Så jeg har været lidt træg til at deltage i Blackwood fanklub, men nu er jeg en Konverter.

Jeg valgte at online faretruende, så godt som jeg gjorde min allerførste Blackwood ud af nogle marineblå uld fransk terry, der havde noget mindre end den foreslåede mængde af stræk. Jeg startede med en størrelse op fra hvad mine målinger opfordrede til, gjorde en fuld buste justering **, en fuld røv justering, min typiske mængde afkortning, samt korrigeret tilpasningen af ​​ærmet sømmen til at give mig lidt meget mere albue værelse. Jeg også lavet nogle mønster rettelser til ærmegab samt ærmer, som jeg forklarer senere i dette indlæg.

** Helen indeholder en kopi af hendes guide til FBA er på strik med mønster. Jeg valgte at integrere to af de teknikker (de to vist i dette blog-indlæg), som arbejdede temmelig godt. Jeg konverterede halvdelen af ​​buste dart til enkelhed ved sidesømmen, samt derefter udnyttet den teknik, der kurver nederste kant for at slippe af resten af ​​buste dart.

Du kan ikke se meget af min flåde cardigan, fordi det er sådan en mørk farve, men lige her er det. Den nederste kant hits mig lige under hoftehøjde, som er længere end jeg foregribelse, men jeg antagelse længere holder mig varmere, ikke?

Jeg var temmelig glad med min allerførste Blackwood, men jeg kan ikke lide at bære uld sweatshirts undtagen på virkelig kølige dage (de gør mig bryde ud i en kold sved, samt så er der den scratchiness) så jeg lavede to meget mere i bomuldsstoffer. For de næste to, jeg gik en størrelse smallere ved skuldrene, som jeg mener ser meget bedre på mig. plus jeg udnyttede materiale med meget mere stræk, hvilket gjorde dem meget mere komfortabel.

Links i denne udgivelse bestemt af en stjerne (*) er affilierede links. Hvis du klikker på disse links samt køb noget, vil jeg lave en lille kommission.

For anden cardigan, jeg integreret tre forskellige stumper af ubleget bomuld. Liget af sweatshirt er lavet af nogle tykke, komfortable fleece, er ærmerne fra en vaffel strik, samt bands lavet af 2 × 2 rib af økologisk bomuld Plus *.

Her er et nærbillede af de tre forskellige materialer jeg brugte. Denne cardigan er så tøsedreng samt komfortable jeg ønsker at bære det hver dag.

For mit tredje udnyttet Blackwood jeg nogle lyserøde bomuld velour. Jeg forkortede dette at ramme mig over hoften, samt ligeledes forkortet det nederste bånd. dette er bedårende samt ville se godt over en kjole.

Syning velour er ret frustrerende, men det er det værd i sidste ende. Jeg var nødt til at lime baste med vaskbart limstift i en række steder, så godt som jeg havde ved hånden ri ærme bands, da jeg ikke kunne få materialet til ophold i placering med stifter eller spørgsmål klip. selvom syning velour er en smerte, jeg slags ønsker at gøre en bomuld velour Blackwood i alle farver.

Hmm. . . såvel som nu er jeg spekulerer præcist, hvordan en tre-kvart længde ærme eller kort ærme versionen ville se. bare lidt noget at bære over en ærmeløs sommertiden kjole. Jeg bliver nødt til at re-besøg dette begreb i et par måneder, når vejret tilstand varmer op.

Jeg følte mig lidt skyldig at gøre min cardigan ud af denne velour, fordi jeg oprindeligt betød at udnytte det til at lave en kjole til min datter, men jeg gjorde håndtag til at fange en tee skjorter til hende ud af stumper.

Der er denne mærkelige nicey-flot kultur omkring syninger blogs, hvor folk har tendens til at tilsløre mønster problemer samt glødende ros hver mønster, uanset præcis hvor dårligt formuleret, det er. Helt ærligt, det mønster, udarbejdelse af mange hus syning mønstre, uanset om de er store 4 eller indie mønstre, er ikke så stor.

Jeg har opdaget mig selv ikke komponere blogindlæg om nogle ting, jeg har syet, fordi jeg havde så mange problemer med dem, så godt jeg tøvede med at statennoget ugunstige her, da jeg ikke kan lide at læse ugunstige ting, så godt som jeg gætte du ikke enten. Jeg har valgt at fra lige her på jeg har tænkt mig at ærligt samt ærligt påpege de spørgsmål, jeg løber ind med mønstre, samt hvis jeg kan, vise dig nøjagtigt, hvordan man reparere dem.

Jeg er ikke gør det for at være ond, men for at hjælpe folk. Hvis du spørger mig, er det ensbetydende med, samt sårende at ikke påpege problemer, som du opdager i et mønster, da du kan føre en begyndelse kloak til at prøve et mønster, der har behov for betydelige mønster rettelser til selv sy sammen. Plus, du aldrig vide, mønsteret designeren kan checket ud din evaluering samt gøre en langt bedre opgave på deres næste mønster.

Siden opdagede at udarbejde syninger mønstre, jeg altid inspicere ærmerne samt ærmegab på industriprodukter syning mønstre. Der er stort set altid noget galt med dem. Heldigvis med dette mønster, formen af ​​ærmegabet samt ærmekuppel er ekstremt gode (sandsynligvis det bedste jeg har set på et mønster for en strik top, faktisk), men der er nogle ting, som kravet om at blive korrigeret. Muffen er snoet, den forreste ærmegab er såvel store, såvel som den forreste ærmegab hak er på det forkerte sted. Jeg inspicerede dette på størrelse 10 samt på størrelse 20, så godt som jeg opdagede præcis de samme problemer på begge størrelser, så der er en stor mulighed for, at alle størrelser har disse problemer.

Helen, mønstret designer, for nylig genudgivet dette mønster med en større størrelse. Hun diskuterede fjerne nogle overskydende materiale bredde i front ærmegab område, såvel som det burde have været en sidste minut ændring, da hun tydeligvis ikke foretage ændringer til hakkerne mv efter at gøre dette, som jeg gætte udløste et par af de problemer med ærmerne samt ærmegab. Disse er temmelig mindre problemer, men jeg tror, ​​de er værd berigtigelse især den forreste ærmegab hak problem.

Jeg burde tilføje, at jeg ikke specielt at vælge på dette mønster designer. Samlet set er dette mønster udarbejdet meget bedre end mange hus syning mønstre jeg har prøvet. Jeg har bare valgte jeg udmattet af alle de uærlige ros fangirls offentliggør på deres syninger blogs, så godt som jeg har tænkt mig at begynde at påpege de problemer, jeg opdager på hver mønster, som jeg revision, selv dem jeg virkelig gerne.

Her er præcis, hvordan at tilegne de problemer, jeg opdagede med dette mønster. Ideelt set, du burde gøre disse korrektioner, før du foretager nogen form for andre i form ændringer i mønsteret, men de kan også ske senere, hvis du allerede har ændret dit mønster.

Bemærk: Jeg udskrives skala versioner af mønstret halv for at spare papir, samt at gøre fotografering lettere.

Trække i sømrummene præcist omkring forsiden samt ryg ærmegab samt ærmekuppel.

Her er præcis, hvordan at tilegne ærmet twist.

Først, forlænge eller forkorte ærmet hvis du kravet til. Hvis du ændrede ærmelængde, tegne i en jævn linje for den forreste ærmesømmen dog ikke bekymring over ryggen sømmen endnu. Hvis du vil have en noget løsere ærme, ligesom jeg gjorde, tegne ærmet sømmen som en direkte linje fra underarm til håndleddet.

Delvis udskåret muffen langs fronten indre arm søm samt den forreste halvdel af muffen hætten.

Fold mønster i halve på langs, der matcher ærmesømmene det allerbedste du kan, dog uden at vride eller rynke op dit papir. Den underarm samt håndled punkter ikke line op, hvilket indikerer ærmet har nogle twist i det. Dette indebærer, at hvis du sy det op som er, vil du få diagonale rynker på undersiden af ​​ærmet. naturligvis dette er et typisk problem med ærme mønstre, da jeg så denne justering drøftet i en craftsy klasse.

Jeg opdagede, at det forreste underarm punkt var lidt højere end bagsiden. Hvis forskellen er lille, kan du enten trimme den ekstra længde på forsiden, som vist nedenfor, eller hæve ryggen til at matche fronten. Hvis du har en betydelig forskel, trim off halvdelen af ​​forskellen på forsiden ærmekuppel søm på underarm, samt øge højden af ​​ryggen på underarm til at matche. Glat falde ind i eksisterende kurve.

Ved håndleddet, udnytte et kvadrat at tegne en ny håndled linje vinkelret på folden.

Spore fronthylstret sømmen på bagsiden.

Før udfoldelse mønsteret, klippe langs håndleddet linje.

Åbn ærmet mønster samt trække i en ny grainline på fold linje. strege den oprindelige grainline, derefter overflade udskæring af muffen mønster langs de nye linjer, du har markeret.

Nu skære hakkene på ærmekuppel. gå muffen omkring den forreste ærmegab, anvendelse af en syl eller stift som et drejepunkt langs sømlinien. Her er præcis, hvordan at gå sømmen, i situation, du ikke har prøvet det før (eller hvis du kun har set de groft unøjagtige teknikker demonstreret i bestemte craftsy klasser): Begynd ved at matche op tage på punkter, med den syl på tage på punkt bedst på sømmen line, ikke kanten af ​​mønsteret. Drej ærmermønsteret lidt, såvel som omspil din Awl lidt endnu mere ned på sømmen, sørg for at placere din Awl bedst på sømlinjen hver gang du flytter den. Gentag dette indtil du kommer til hakket.

Marker hakket på ærmet på ærmegaben (de oprindelige hak ikke stemmer overens med).

Fortsæt med at gå resten af ​​ærmet Cap søm. Du vil se, at ærmegaben er større end ærmet, hvilket er det modsatte af, hvad du bliver brugt til på et vævet beklædningsgenstand. På et strikket beklædningsgenstand burde ærmerne såvel som ærmegab sømme typisk være den nøjagtige samme længde.

Mit tip er at bare enkelhed den ekstra armhullængde i ærmet mellem hakket såvel som underarmpunktet. Da striksmaterialet er på crossgrain eller bias i dette område, vil det være enkelhed så godt, du vil næppe mærke det som du sy. Der er ikke krav om selv at sy enkle sting – bare strække ærmet for at matche ærmegaben som du syer.

Armhullets enkelhed fungerer i det væsentlige som en erstatning for en lille dart, hvilket giver dig en smule ekstra plads i bustområdet. Jeg gjorde virkelig det samme svar på funktion som en del af en fuld bust modifikation på mine lark tees, såvel som det fungerede godt. Enkelheden i det nedre frontarmhul er ikke synlig på det færdige beklædningsgenstand.

Alternativt, hvis du er lille busted, kan du trimme denne ekstra armhullængde ud af forsiden søm, blande til ingenting i taljen.

Nu burde du ligeledes gå på rygmuffehætten / armhulsømmen. Jeg har ikke opdaget nogen form for problemer med bagarmhullet på størrelse 10, men jeg har ikke inspiceret nogen form for de andre størrelser.

Med disse ændringer kan du gøre dette bemærkelsesværdige mønster endnu bedre. Yay!

* Links i denne udgivelse bestemt af en stjerne (*) er affilierede links. Hvis du klikker på disse links samt køb noget, vil jeg lave en lille kommission.

Del dette:
Twitter.
Facebook.
Pinterest15.
Mere

Linkedin.
Reddit.

Lomme
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

3D-trykt stitching-enhed Partsi valgte at forsøge at lave en 3-trins zig-zag speciel disk til min sanger 411g. I mit synspunkt er den 4-trins zig-zag, der er udviklet i bare ikke en erstatning. Jeg bruger typisk en 3-trins zig-zag, når jeg sys med elastik, såvel som de færre sting du sætter med elastik, jo bedre. …
10. april 2017in “Vintage Stitching Machines”

Eventyr i bh-making del 2: Legendary Underwirei endelig gjorde det! Jeg lavede mig nogle bras! For første gang i mit liv har jeg bras, der virkelig passer! De tilbyder stor støtte såvel som de er helt komfortable. Klar til slid underwire bras er ikke et valg for mig – ledningerne er lige så gode. Jeg var professionelt monteret …
3. maj 2016in “bh-making”

BRA UpdateWhen Stitching Blog Forfattere Udgiver om den helt nye bh, de bare syet, jeg spørger altid, hvis bh virkelig passer, hvis det er behageligt, såvel som om de stadig stadig bruger det måneder eller år senere. Så her er en opdatering på de bras jeg lavede for et par år siden. De der…
28. januar 2018in “bh-making”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *