Lagos smykker: Mors dagsgave, der aldrig mislykkes

Lagos smykker: Mors dagsgave, der aldrig mislykkes
Lige nu fokuserer jeg på Lagos Caviar Beaded Collections, især brikkerne med Pearls and Love Knots, som jeg har på mig her. Som du kan fortælle, er deres signaturstil altid parret med en følelse af modernitet og ukompliceret bærbarhed, så du føler dig nuværende, mens du stadig læner dig ind i en klassisk æstetik. Kontinuiteten i Lagos ‘stil indikerer også, at du kan stable og lagstykker, der passer til lejligheden eller tøjet, noget jeg virkelig værdsætter, når jeg giver andre. Det angiver, at damerne i mit liv kan starte deres Lagos -samlinger, og jeg kan tilføje dem over tid for at skabe en meningsfuld tradition. Sidste morsdag jeg gav min mor dette perlearmbånd, og jeg kan ikke sige, hvilket stykke jeg vil give hende i år (da hun insisterer på at læse min blog), men unødvendigt at sige, jeg har masser af gratis muligheder at Vælg imellem.

Lagosluna Pearl Caviar armbånd

Lagosluna Pearl halskæde

Lagoslove knude halskæde

Lagos Caviar Collection
Du ved, at jeg elsker en Pearl -accent, og jeg elsker også den måde, så masser af Lagos -stykker blander metaller og teksturer. Resultaterne er kvalitetsstykker af vigtige smykker, som ikke kun tager dig fra dag til nat, de vil også gøre det samme for den næste generation, du videregiver dem til. (Der er nu to små damer med kræsne smag, som jeg er sikker på, at jeg allerede har øjnene på et par favoritter.)
Udforsk alle Lagos ‘kaviar -samlinger og videre for enhver mor i dit liv denne mors dag. Smykker er altid et smart træk, men brikkerne med varig stil i deres kerne vil altid være de mest meningsfulde. Nu, hvis du vil undskylde mig, er jeg nødt til at beskrive hele “deling” -konceptet til Colette.

Lagoslove knude ring

Lagosluna Pearl halskæde

Lagosluna Pearl manchetarmbånd

Tak til Lagos for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *