Jeg hader entropi (og følelsen er gensidig)

Hvorfor skulle tingene falde fra hinanden? I de sidste tre uger har jeg opdaget et hul i en af ​​mine favorit (Liberty-print, SOB) nederdele, en fedtplette på en anden, såvel som har efter flere “behandlinger” valgt, at de blå mysterium pletter på en duro Jeg lavede aldrig, nogensinde, nogensinde vil komme ud, såvel som det, hvis jeg vil redde (også-frihed, sob) stof jeg plejede at gøre det, jeg bliver nødt til at tage den forfærdelige ting fra hinanden.

Entropi, jeg spytter i din generelle retning.

Og det værste, det absolutte værste, Créme de la forfærdelige af alt, er, at efter måneder med flittig eBay-alarm-watching, at finde et par par, i min størrelse, af mine ideelle sko, såvel som efter at have købt dem, Venter åndeligt for dem at ankomme og vente mere, venter såvel som venter såvel som venter, såvel som efter endelig at få et sporingsnummer for at tjekke … opdager, at en person uden hensyntagen til karma havde stjålet mine dyrebare sko fra min front veranda.

Hvis jeg ser denne person iført mine sko i nabolaget … godt, vil jeg nok ikke løbe hjem for min nyttige anti-burglar cricket bat. Sandsynligvis.

Så jeg fik mit andet par re-soled. Igen. såvel som jeg satse på sko fyren, næste tirsdag, når jeg henter dem op, vil ryste hans hoved sørgeligt såvel som sige “ikke meget mere for denne, ‘Kay?”

Entropy, hvis jeg ser dig kommer, vil jeg få min nyttige anti-burglar cricket bat. Bortset fra det er bare hvad du vil have, du er syg bastard. Jeg ved! Jeg vil bare lave noget nyt, i stedet. Det vil vise dig.

Billede er fra Flickr, fotografen er Jari Schroderus.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Frygt for bekymring for failuremay 1, 2008
Stof Shopping i Japan: Liberty! 5. august 2008 Med 56 kommentarer
Rant-tastic Emne # 143: “Hvad skal man bære på fly” 25. juni 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *