Drabble # 12

Du ved i første omgang var jeg glad for at blive brugt så ofte. Jeg var stolt. Jeg var næppe tørt fra at blive vasket, før hun havde mig under jernet igen, såvel som så gik vi ud. Overalt. Dagligvarebutikken, kaffe med pigerne, en lørdag eftermiddagsfilm med ham … det var sjovt, et stykke tid, men det blev så udmattende. Gå, gå, gå, med mine lommer fuld. En læbestift, nogle minter, en golf blyant samt hverdagslisten. En bobby pin. En vaskemaskine til at erstatte. Så hvad mere kan jeg gøre? Jeg etablerede et hul. Jeg havde brug for resten!

Bemærk: Kjole i foto har ikke rigtig nogen form for huller.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Tricket livet af kjoler, vol. 5JLY 16, 2006
Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Uhøflig? Eller bare clueless? Eller noget andet? 19. april 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *