Begrænset tidstilbud: Tee Shirts Summertime Sales

Tee Shirts Summertime Sales – A Roundup
Trådløs kører et stort tilbage til institutionssalg på tee -skjorter såvel som også hvad som helst andet. Det forventedes at slutte den 28., da de meget først afslørede det. De ser imidlertid ud til at have langvarig det indtil 1. august. Tilbudet er ret stort, så det burde have været ekstremt populært. Alle rutinemæssige tees er kun $ 12, mens alt andet, som tilbehør såvel som husprodukter er 40% rabat.

Cafépress giver ligeledes en rabat. For at være meget mere nøjagtig er der en rabatkuponkode, der reducerer dit køb med 20%. ERASER20 -koden kan bruges på allerede nedsatte produkter ved kassen indtil 3. august.

Truffleshuffle kører et sommersalg om sommeren med så meget som 70% rabat. Hver diskonteringsrente er markeret på stedet, direkte til produktet. Der er masser af gode tilbud på onde vintage t-shirts, tøj, tilbehør, gaver samt hjemmevarer.

Zazzle er i diskonteringsrate -tilstand praktisk talt hele tiden såvel som denne gang er det 15% rabat på grundpris -sitwide, med koden ZAZB2Savings. Du kan ligeledes arbejde på dine institutionsartikler ved at nyde så meget som 40% rabat på tilpassede klasselokaler.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *