Sportsøj kan se poleret ud – her

Det er ikke let at forsøge at holde sig varm, mens det også er let at forsøge at opretholde et niveau af professionel kjole, men det er muligt. I nogle tilfælde ser selv din tykeste uldfrakke ikke op til opgaven, så du ser længe på dit skiudstyr hængende i skabet og begynder at prøve at rationalisere slid af snebukser til din arbejdsplads. Desværre har jeg stadig ikke fundet en måde at gøre Snow Pants -kontoret passende på, men en elegant sort bæltet skijakke? Se mig arbejde …
I dette tilfælde er ski -jakken en særlig elskelig beskåret version fra Topshop, som jeg fandt på Nordstrom. For at være specifik er dette Topshops SNO-vandafvisende syntetiske pels trimski-jakke med en talje-definerende aftageligt bælte (den rigtige MVP) og aftagelig syntetisk pelshætte trim og foring. Det har frontlommer og også en meget lusket armlomme ideel til metrokort. Det faktum, at det er bæltet, er det, der virkelig tilføjer den polske og professionalisme i det overordnede look. En ubeltet skijakke eller puffer ville komme på tværs som for sporty, hvis ikke marshmallowy, (mmm marshmallows), og vil føle, at du har mistet professionalismen i dit påklædning, hvilken slags besejrer pointen.
Jeg elsker også, hvordan denne frakke falder lige under hoften, og føles ikke som om den gemmer sig eller hindrer nederdelen under den. Der er head-to-toe balance her, med den tilsatte fordel for isolering af mig mod hypotermi. Vinde.

Topshopsno syntetisk pels trim ski jakke

Under denne fantastiske jakke bærer jeg Topshop’s Crystal Studded Turtleneck Sweater, for hvis du kan dække dine toppe i krystaller, burde du virkelig. Jeg har parret det med mærkets plisserede syntetiske læder MIDI -nederdel (også opdaget på Nordstrom), der arbejder her af forskellige årsager. For det første er en plisseret sort midi -nederdel lige så vigtig for din professionelle garderobe, som tøj muligvis kan få. For det andet er dens syntetiske lædertekstur rig og væsentlig nok til at arbejde om vinteren. Du vil bestemt gerne inkludere dine mange betroede strømpebukser eller strømper, og derefter den professionelle pumpe efter eget valg for at give en god balance til et nederdel af denne længde.
Du behøver ikke at plette over varme vs arbejdstøj. Det er fuldstændigt muligt at have begge dele, du skal bare objektive for den ideelle bæltet frakke, der er subtilt sporty, maksimalt varm og perfekt professionel. Hvis det bare tilfældigvis også slutter dig til din næste skitur, så vær det.

Topshopcrystal Studded Turtleneck Sweater

TopShoppleated Synthetic Leather Midi nederdel

Tak til Nordstrom og Shopstyle for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *