Ooooooh. Gul!

er ikke så fantastisk? Det er på tilbud fra Traven7 på eBay, og det ser ud til at være i storslået tilstand – og en spektakulær farve. Buding er på omkring $ 70, da jeg skriver dette, og det er en bærbar størrelse (“bærbar”, selvfølgelig indebærer “jeg kunne bære det”) B36-38, W 29-30. Kig på kraven, knapperne! Denne kjole kræver en fest. Faktisk, den første ting, denne kjole fik mig til at tænke på, sagde “Hej, Darling! Hvad vil du drikke?”

Jeg er meget forlovet med gul, i det seneste. Jeg købte den gule luella taske fra mål (note, link er at eBay auktion, da posen er udsolgt), som opfyldte mine hovedpose krav (praktisk udenfor lommer til min treo og min iPod). Og det er vaskbart, bonus! Jeg har flyttet min gule cardigan sweater til toppen af ​​bunken for enklere hentning. Og jeg købte nogle skøre gul-sennep-brun-rød abstrakte blomster pique, som, hvis jeg får noget syetid i aften / i morgen, vil jeg sende som en kjole på søndag eller mandag.

Traven7 bemærker, at denne kjole er fra et vogue couturier mønster, så ikke kun kan jeg daydream om at købe denne ene og smide en fest bare for at bære det, jeg kan ordning om at erhverve det originale mønster og lave min egen version (selvom den måde jeg ‘Jeg går nu, hvis jeg lavede en, ville det også være gul).

Jeg forsøger ikke at gå overbord med den gule, men fordi bare et par somre siden følte jeg på denne måde om ren bubblegum pink, og bortset fra en iPod hud og et par sweater, bubblegum pink og jeg gør det ikke Virkelig tale mere. Det er trist, virkelig. Vi er bare vokset fra hinanden, blev for travlt eller noget. Jeg burde give hende et opkald, se om hun vil gå ud for en drink engang …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Alt viser sig på eBay eventuelt 20, 2008
Shirtwaist # 1febroup 26, 2008
Travl, dag kjole (eller travl dag kjole) 13 juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *