Fashion Week Memo: Tag to

nederdel: Rebecca Minkoff | Frakke: Sam Edelman | Blazer/Cape: BCBG | Skjorte: Vince Camuto (lignende her og mere her) | Stal: Gamle, men lignende her | Earmuffs: Gamle, men lignende her og her | Handsker: Coach (lignende her, der er mobilvenlig!) | Tights: DKNY | Sko: SJP Collection | Taske: Sophie Hulme (besat af alle hendes tasker!)

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Denne uge troede jeg, at jeg ville dele et par flere gadestilskud fra New York Fashion Week. Selvfølgelig betyder det en midlertidig afgang fra mine typiske arbejdsklare ensembler, men jeg håber, at du stadig kan hente nogle ideer fra disse tøj, der bare ville kræve et par ændringer (især i hemlængde) for at gøre den professionelle karakter.

Ensemblet ovenfor involverer den strategiske kombination af marineblå og sorte stykker – et koncept, jeg brugte til diametralt at modsætte sig. I dag er kombinationen af ​​marineblå og sort langt fra banebrydende, men det er stadig et koncept, som mange mennesker (selv inkluderet) kæmper med. For et par korte år siden dukkede jeg (blev klædt i mørke og) ved et uheld op på mit kontor iført sorte sko, en sort kappe og marineblå strømpebukser. Jeg blev dødelig over, at jeg fejlagtigt havde sat på marineblå strømpebukser med et ellers sort tøj, så jeg løb med det samme til Duane Reade for at købe nogle nødsituationer i sorte udskiftning. (Overreagerer meget?) Men efterhånden som min stil har udviklet sig, er jeg kommet til virkelig at elske kombinationen, når den udføres ordentligt. Personligt synes jeg stadig, at parringen ser bedst ud, når det er klart bevidst, og ikke resultatet af en tragisk kombination af oversvømmende og/eller dårlig belysning i din West Village -lejlighed. For mig er den nemmeste måde at trække duellerende nuancer ud af at bære stykker, der har en vis kontinuitet i tryk eller tekstur. For eksempel valgte jeg at udføre den kontinuitet via tekstur (pels) ovenfor ved at kæmpe en marineblå pelsfrakke med en sort pels stjal og sorte pelsørmuffer. For en anden idé om, hvordan man bringer Frenemies sammen, kan du tjekke min nylige Instagram her, hvor jeg kombinerer Navy og sort via en lille stribe -handling.

Hvad tænker du? Er den sorte og marineblå combo gør-i stand til?

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *