Store kjole litteratur: Fantastiske nobodies

Da jeg er i et klassisk humør i det sidste, vælger jeg en konventionel rød-on-white polka dot kjole med shoestring-stropper samt en indbygget polstret bra samt midsection cinched fast med et stort rødt elastisk bælte. Frokkens navn er Gina – efter Gina Lollobrigida, naturligvis – såvel som hun er så stramme rynker af materialetype på mine hofter, når jeg går. Men hun har en fremragende sans for humor, et fantastisk italiensk udsigter på livet. Når du går i Gina – i seks-tommers røde høje hæle, af programmet – får du dette ønske til at humm “volare” samt svinge din taske som sur. Jeg kan godt lide hende så meget.

Fra fantastiske nobodies, af Lee Tulloch. Hvis du ikke har tjekket ud fantastiske nobodies, skal du virkelig virkelig.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007
Dagens mønsterhistorie: McCalls 7273January 30, 2013in “Pattern Stories”
International Wear a Gown Day 2009 – I dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *