Hertuginden i Alexander McQueen til forsvar Rehab Center Engagement, plus News of Ireland & Australia Trips

Hertuginden havde Alexander McQueen til dagens engagement i forsvarsmedicinsk rehabiliteringscenter.

Kate såvel som William sluttede sig til Prince of Wales samt hertuginden af ​​Cornwall for en fælles gå til rehabiliteringscentret, der ligger i Loughborough, ca. 120 miles nord for London. meget mere fra Simon Perry i sin historie for folk:

Fremtidige Kings Prince William og hans far Prince Charles kom til styrker for en usædvanlig fælles udflugt på tirsdag – bringe deres fremtidige dronninger med dem.

På en særlig dag for arvingerne til den britiske trone, der havde Kate Middleton og Camilla, Hertuginden af ​​Cornwall ved deres sider, viste William sin far et nyt rehabiliteringscenter for servicearbejdere, der ligger tæt på hans hjerte.

Victoria Murphy delte en video af royals ankommer.

Kendt som ‘DMRC Stanford Hall’, er centret på grund af Stanford Hall Estate i Leicestershire. Centret drives af forsvarsministeriet, der giver patienten såvel som boligrehabiliteringstjenester til betjening af medlemmer af de væbnede styrker. Prins William er protektor for fundraising charmen til centrum.

Royals blev leveret en tur af anlægget af den kommende politimand kaptajn Alison Hofman.

Kate taler med personale såvel som patienter om anlægget.

Foursome besøgte også nogle af terapiområderne.

Anlægget åbnet i oktober sidste år. Vi opdager meget mere fra en styrker netværkshistorie:

Forsvarsministeriet på Stanford Hall Estate, nær Loughborough, begyndte at indrømme patienter i oktober 2018 samt giver rehab behandling til at betjene væbnede styrker, der har lidt slagmarker, neurologiske eller andre skader samt sygdomme.

Den nye facilitet på Stanford Hall er fire gange størrelsen af ​​sin forgænger samt tilbyder udpegede soveværelser til patienter, der havde, når de delte et mellemrum mellem fire.

Mere fra den daglige mails historie af Rebecca Dansk:

Tidligere store Peter Norton, en Triple Amputee, sagde om hertuginden: “Hun spurgte mig om mental sundhed og velvære samt velfærdselement i arbejdet lige her, hvilket er en stor del af den pleje, du modtager. Det er en ekstremt naturlig proces her. De forstår de to går hånd i handske. ‘

Hertugen besluttede, at han ville prøve sin hånd på kørestolsbasketball.

Mere fra Telegraphs dækning:

Overtalte til at tage en tur på basketball klatrede William gamely ind i en kørestol for at deltage i de erfarne servicemænd såvel som kvinder i et spil.

Som skudt efter skudt – taget fra siddende indstilling – savnet, tog Prince Charles sig i egne hænder for at skubbe stolen fremad, så han var tættere på kurven.

Endnu en mere skud savnet, Charles gav ham en opmuntrende gnidning af skuldrene såvel som William udbrød: “Det kommer ikke til at gå ind!”

Telegraphs Valentine lav tweeted en video af basketball action.

Hertuginden siger farvel til nogle af patienterne.

Cambridges som de forlod anlægget.

Kate chatter med facilitetens kommandør, kaptajn Alison Hofman.

Tanker om gået til gennem, der styrker netværkshistorie:

Det var klart, præcis præcis, hvor meget gået til patienterne, især Lance Corporal Jack Silverwood, som er ved at blive genoprettet efter at have mistet hånden i en off-wold-ulykke.

“Fantastisk at se dem komme rundt”, sagde han.

”For folk, der er såret under arbejde samt ting, det er fantastisk at forstå, at de ikke er bare sat i et hjørne samt glemt”, tilføjede han.

De to arvinger afslørede en mindeplade mærkning dagens besøg.

Kate samt William hilsen mennesker, der havde ventet i håb om at tilfredsstille dem.

Som bedste jeg forstår dette er den allerførste fælles engagement de to par har forpligtet sig, fordi de alle deltog i en Gary Barlow show i december 2011.

Nu til vores kig på, hvad Kate bar, der begynder med hendes Alexander McQueen trop.

Jakken ser ud til at være baseret på mærkets væbnede styrker jakke (nu udsolgt), mens skørtet har ligheder med de væbnede styrker lang nederdel (€ 1395, ca $ 1500 ved dagens valutakurser) samt Uld-Blend Midi nederdel ($ 1065 ). Alle tre af off-the-rack stykker vist nedenfor er fra præ-Fall ’17 indsamling, udformet af en uld / silke / polyamidblanding. Kate havde peplum fjernes fra skørtet.

Den strukturerede Jakken har McQueen traditionelle væbnede styrker referencer ligesom den høje krave samt knapper. Stykket ligeledes indeholder karakteristisk starburst darting (min sigt) på overdelen, defineret linning samt skjult stolpelukning. mange tak til himlen for hendes hurtige id arbejde.

Many bemærkede jakkens lighed med andre McQueen klæder vi har set Hertuginden slid. Fra venstre til bedste du se dagens look, pelsen slidt for St. Patricks Day 2019 samt 2018 erindring søndag look.

Pelsen slidt for januar væk dagen i Bradford har nogle af de nøjagtige samme stil elementer. en række mennesker bemærkede på sociale medier Kate kiggede koldt. Vejret betingelse var mindre end indbydende. lige her er en hurtig video Victoria Murphy indsendt af hagl samt vind på Rehab center lige før de kongelige ankom.

Under jakken, Kate bar en fint ribbet strik top.

McQueen var en apt mulighed for indgrebet; i dag er tiåret for Lee Alexander McQueens død. Nedenfor, en af ​​en serie af tweets indsendt af hjemmet for at markere årsdagen.

Du kan se serie af ti fotos samt billedtekster anvendes til tweets lige her på McQueen webstedet.

The Duchess ligeledes gennemført en håndtaske af etiketten, den ’Wicca’ stil.

Kate har gennemført den Wicca i andre størrelser samt tekstiler. nederst til venstre, en flet-version i Wimbledon i juli sidste år, samt på højre, en off-white farve til den officielle navngivning af Royal Princess i juni 2013.

Vi så tilbagelevering af Kates støvler, der menes at være en ældre Ralph Lauren stil.

Jeg tror Kates handsker er UFO stil slidt i sidste uge for Wales engagementer, samt ved andre lejligheder.

Kate bar hende kejserinde Øreringe i 18 kt. hvidguld samt diamanter (£ 3750, om $ 4880 ved dagens valutakurser) ved Mappin samt Webb.

Mange tak til himlen for hendes hurtige ID arbejde i dag!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Også i dag, nyheder om man bekræftede tur samt en mere, der endnu ikke er bekræftet. Kensington Palace annoncerede Kate samt William vil foretage en officiel gå til Irland fra tirsdag, 3. marts Torsdag 5 marts.

Der er ligeledes rapporter Hertuginden vil slutte sig til hende husbond for en tur til Australien. meget mere fra The Sydney Morning Herald:

Prins William og hans kone, Catherine, er indstillet til trip dele af Australien hærget af den seneste bushfire krise.

Scott Morrison vil senere i denne uge formelt komponere til Kensington Palace med foreslåede datoer samt steder til turen.

I sidste måned regentparret sendt australierne et budskab om medfølelse med fokus på dem, der havde mistet livet samt de brandmænd, der har brugt måneder at forsvare mennesker såvel som egenskaber.

”Vi fortsætter med at blive chokeret, samt dybt bedrøvet over at høre om brandene, der ødelægger hjem, levebrød samt vilde dyr over store dele af Australien,” hed det i erklæringen. ”Vi sender vores dybeste medfølelse med familierne samt venner af dem, der på tragisk vis har mistet livet, såvel som de modige brandmænd der fortsætter med at fare deres eget liv for at redde andres liv.”

Parret mest for nylig besøgte landet sammen med Prince George i 2014.

Forhåbentlig vil vi få officielle ord på denne ene metode eller den anden i ikke så godt fjern fremtid.

Vi vil forlade dig med en langt mere billede af hertuginden i dag.

Videoer:

Forces TV tilbyder en to-minutters historie om dagens engagement.

Det Kongelige husstand kanal har meget mere end 6 minutter for beskyttelse i denne video.

Den britiske Press Foreningen har cirka et minut af video fra dagens engagement i dette stykke.

LINKAGE:

Den britiske styrker netværket har en historie her; The Mirror har en historie her; BBC korte artikel er her; The Telegraph vigtigste historie af Hannah Furness er her; Rebecca engelsk s daglige Mail korte artikel er her

Simon Perrys folk er her; en Victoria Murphy historie for byen samt land er her

284Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *