Hertuginden i øko-venligt for Buckingham Palace NATO Modtagelse – OPDATERET

Hertuginden bar miljøvenlige til aftenens NATO modtagelse.

Funktionen blev afholdt af HM på Buckingham Palace som en del af arrangementer, der markerer 70-året for den NATO. Nedenfor dronningen med den tyske kansler Angela Merkel.

Her er et kig på HM & hertugen af ​​Edinburgh besøg NATOs Allierede Operations tilbage i 1957.

Der er i øjeblikket 29 medlemslande i alliancen. Nedenfor Princess Anne taler med Ms. Merkel.

Nedenfor er Justin Trudeau of Canada mødt af HM, prinsen af ​​Wales samt hertuginde af Cornwall.

Hertuginden taler med statsministeren, som hun tidligere har mødt.

Præsident samt Melania Trump som de ankom.

Modtagelsen var i slottets fotogalleri.

Ud over de NATO-lederne, der var ligeledes medlemmer af delegationer samt personale på aftenens funktion.

Andre kongelige husstandsmedlemmer i receptionen omfattede hertugen af ​​Gloucester (r).

Samt Hertuginden af ​​Gloucester.

En anden opfattelse af HM samt gæster.

Og hertuginden.

Efter socialisering, det var tid til at få arrangeret for den nødvendige gruppe foto.

Slutresultatet.

En Metro UK historie noter, at efter modtagelse, ”ledere derefter flyttede til Downing Street, hvor de blev behandlet til julesange sang af et kor uden nummer 10.” Hvis nysgerrig prins William fravær, var han ikke i funktion, da han er på en officiel gå til til Oman samt Kuwait.

Per The Telegraph dækning, HM var i ”en matchende jakke samt kjole i stål blå samt krikand med krikand diamante dekorationer samt dronningemoder håndflade blad broche.”

Nu til vores kig på, hvad Kate bar i aften. Hun var i en uidentificeret beklædningsgenstand, som jeg mener er en kjole, der ikke skiller.

Stykket har lange ærmer med selvstændige dækket knapper i manchetten, puffede skuldre, en skjult forreste stolpe samt enkelt knaplukning på mandarin krave samt et sæt-i linningen. lige her er bedre udsigt over den forreste stolpe samt manchet.

The Daily Mail rapporterer den kjole er et Emilia Wickstead design. Kraven af ​​en Emilia Wickstead off-the-rack kjole ligner Kates, men ikke identiske.

Jeg har emailet Emilia Wickstead PR firma til at se, om vi kan bekræfte det stykke er en Wickstead udvikling samt opdaterer med enhver form for ny info jeg opdage. sige tak til dig til Alyssa samt RoyalFamily UK på kvidre for deres ID-arbejde!

UPDATE tirsdag december 4: Den daglige Mails Rebecca engelsk tweeted at Kate var iført McQueen aftes.

Mange tak til musik Royal på Twitter for at dele denne Screengrab fra en dagligdags Mail video. I det, kan du bare se læg på nederdelen.

Her er to Alexander McQueen kjoler med stilelementer svarende til Hertuginden kjole. sige tak til dig til himlen for at dele den lyserøde McQueen Draperede kort kjole samt ligeledes til Emily, hun postede hvide Plisseret T-shirt kjole.

Det er det for vores opdaterede information i morges, nu tilbage til den oprindelige udgive indhold.

—————-

Her er en meget mere billede, der viser hertuginden på hendes metode til paladset til aftenens reception. Desværre er det på ingen hjælpe med at identificere tøjet dog det viser metoden Kate krøllet sit hår.

Ved allerførste se Kate i aften talrige troede hun var iført Mulberry ’Fred samt Love’ kjole (har materialet hjerter samt fred tegn vævet ind i det), men det var ikke tilfældet.

Den eneste anden identificerbart produkt båret af Hertuginden (ud over hendes ringe) er hendes øreringe. Hun bragt tilbage Diamond vedhæng Dråber på lån fra HM. Du ser en billede fra i aften til venstre; de to andre billeder er fra RAF 100-årsdagen tjeneste i 2018.

Vi vil forlade dig med en langt mere billede fra begivenheden.

89Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *