Opdateringer & et kig tilbage på 2013 samt 2017 Styles!

Hej, samt hilsener fra Michigan. I dag har vi et kig på nogle ældre Kate stilarter, dog først, en opdatering på dronningens adresse denne søndag.

Monarken udsendelse luftet søndag aften.

I sine bemærkninger, HM refereres den allerførste nationale adresse hun nogensinde er lavet, en 1940-meddelelse leveres med hende søskende prinsesse Margaret, taler til de børn, der bliver evakueret under Anden Verdenskrig.

Vi, som børn, talte fra lige her på Windsor til børn, der var blevet evakueret fra deres hjem, samt sendt væk for deres egen sikkerhed. I dag, når igen, mange vil føle en ubehagelig følelse af adskillelse fra deres kære. Men nu, som dengang, vi kender, inderst inde, at det er den bedste ting at gøre.

For søndagens adresse, BBC rapporter, ”Den indspillede besked, skrevet af dronningen med hendes personlige sekretær Sir Edward Young, blev filmet af en enkelt kameramand iført beskyttelsesudstyr. Alle andre teknikere var i en mere plads.”

Mens vi har stået over for udfordringer før, dette er forskellige.

Denne gang vi slutte med alle nationer over hele verden i en typisk bestræbelse, ved hjælp af de fantastiske fremskridt i videnskaben samt vores instinktive medfølelse at helbrede. Vi vil blive en succes – såvel som at succes vil tilhøre hver eneste af os.

Dette Politico historie bemærkede: ”Dronningen er leder af Church of England, men hendes tale var rettet til’folk af alle trosretninger samt af ingen’, såvel som hun selv bemærket, at selv-isolerende kunne præsentere en chance til” pause samt reflektere, i bøn eller meditation.” Hun talte om anerkendelse, samt påskønnelse for NHS arbejdere formelt vist på torsdag nætter samt andre lejligheder.

De øjeblikke, hvor Det Forenede Kongerige er kommet sammen for at klappe sin omsorg samt vigtige arbejdere vil blive husket som et udtryk for vores nationale ånd; samt dens tegn vil være de regnbuer tegnet af børn

Nedenfor regnbue skilte på porte Carew Academy i Surrey.

Som HM konkluderede talen, indgår hun en anbefaling til at tilfredsstille igen, vækker minder fra den traditionelle WWII melodi af Dame Vera Lynn, ”Vi vil tilfredsstille igen.”

Vi burde trøste, at mens vi kan have meget mere endnu at udholde, vil meget bedre dage tilbage: vi vil være med vores venner igen; vi vil være sammen med vores familie igen; vi vil tilfredsstille igen.”

For nogen uvant med sangen, lige her er en version via YouTube.

Fra et CNBC historie, ”Storbritannien havde brug for et budskab om håb søndag. Dronningen leveret det.”

Jeg har modtaget en række e-mails samt meddelelser beder om broche båret af HM. Den turkise samt diamant stykke tilhørte hendes bedstemor, Queen Mary. Der er meget mere på det stykke i denne by samt land historie.

Mange læsere kan være bevidst om, at premierminister præst Boris Johnson er indlagt med COVID-19. i går blev han flyttet til intensivafdelingen, hvor han modtager supplerende ilt (han ikke er i respirator).

Kate samt William forstår Prime præst samt ofte ser på ham ved officielle funktioner. Nedenfor hertuginden tale med ham ved åbningsceremonien af ​​sommertiden OL i London 2012. På det tidspunkt var han Londons borgmester.

Her til morgen Kensington Palace Twitter samt Instagram konti indsendt en personlig besked fra prins William.

Det primære præst blev taget til St. Thomas’ medicinsk facilitet tidligt i går aftes (London-tid), når han havde problemer vejrtrækning. Den kongelige husholdning sociale medier konti har delt HM ønsker for prime præst samt hans familie.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vi har nu gøre en skarp drejning til mode (argh, det er svært). Når spørger, hvad slags materiale vil du gerne se i løbet af denne usædvanlige tid, mange commenters sagde, at de gerne vil se vintage Kate dækning. Så i dag jeg troede, vi ville se på et par outfits set under denne uge i 2013 samt 2017.

Vores allerførste udseende tilbage syv år. Nedenfor Jarlen samt grevinde af Strathearn, da William samt Kate er stylet i Skotland, da de begyndte en April 2013 gå til dette land med en gå til til Emirates Arena i Glasgow.

Arenaen var et af de steder for 2014 Glasgow Commonwealth Games.

Kate mødte Clyde, den officielle maskot for spillene. (Clyde var en menneskelignende tidsel opkaldt efter floden, der løber med Glasgow.)

I løbet af parrets træfninger, Hertuginden talte om hendes kommende barselsorlov; hun forventer Prince George. Hun debuterede en frakke af Moloh, brandets ”Arbejdere Coat.” 100% uld beklædningsgenstand i marineblå samt grå skotskternet fremhævede en tragtformet skørt, dobbelt tilbage vents, overdimensionerede flaplommer, såvel som store sølvknapper på forsiden såvel som ved manchetten.

Hun havde også sine troværdige rhumba støvler af Aquatalia samt båret sin sorte suede mascaró kobling (en af ​​de all-time fantastiske UFO ID’er, delte tilbage i 2015 af Bretagne Repli-Kate IT.

Næste dags engagementer begyndte på Dumfries hjem i Ayrshire.

Prince Charles blev inkluderet i restaureringen af ​​Stately House i årevis såvel som sluttede sig til parret for en del af dagen.

Royals besøgte også BAE-systemer, hvor Royal Navy’s Astute-Class-ubåde er bygget.

De fleste læsere genkendte øjeblikkeligt Kates frakke, når de allerførste ser billeder fra dagen. Det er den armaniske stil, der bæres til William, passerer ud fra Sandhurst i 2006.

Hertuginden accessorized med hendes AquaTalia Rhumba støvler igen såvel som Strathearn Tartan tørklæde tidligere set i rækkefølgen af ​​thistle såvel som 2012 Jubilee River Pageant. 100% silke tørklæde er håndlavet på en “håndværksvævningsmølle i de skotske grænser.”

Hun havde også en broche med to delfiner toppet af en krone; Det var en bryllupshændelse gave fra RN Submarine Service.

Vores næste blik tilbage er meget nyere. 4. april 2017 deltog hertuginden i åbningsaften 42. Street på Drury Theatre i London. Arrangementet var en fundraiser for hver (East Anglias børns hospice).

Hun havde en kjole af Marchesa Notte baseret på etikettenes udsmykket Tulle Midi kjole.

Som jeg skrev i det oprindelige indlæg, “den nipped-i taljen samt ekstremt fuld nederdel mindede nogle af Dior’s ‘nye look’ -design i slutningen af ​​1940’erne. I billedet ovenfor til venstre kan du se noget af lydstyrken i nederdelen. Gjnet ligeledes har cap ærmer, en illusion hals, skjult ryg lynlås samt fleksibel udbening. Hæften beskrives som forstærket for at holde sin voluminøse form. ”

Nogle ændringer blev lavet til Kates kjole, herunder ærmerne, der blev gjort en berøring længere. Lige her er endnu et kig.

Gown motivet blev beskrevet som “gitter såvel som roset,” meget bedre set i disse closeups.

Hun accessorized med øreringe af Kate Spade, The About Poms Tassel Statement Earrings.

Hertuginden har ligeledes i sin Gianvito Rossi signaturpumper i Bordeaux.

Og bragte hendes Bayswater tegnebog kobling af Mulberry.

Jeg håbede, at du glæder mig over vores blik tilbage på nogle af Kate’s tidligere udseende!

8SAVE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *