Et kig på nogle af Kates One-hit wonders samt UFO kjole Identificerede

Hej, samt velkommen til et nyt indlæg! metode tilbage, når lockdown startede, jeg spurgte, hvad slags ting, du gerne vil se dækket på sitet under fraværet af ‘normale opgaver,’ samt en fremtrædende emne var stykker båret af hertuginden, at vi kun har set én gang .

Vi begynder med en kjole båret i oktober 2015 London premiere af SPECTRE.

Hertuginden var i en Jenny Packham stil for den glitrende begivenhed.

Kates kjole var baseret på en kjole fra foråret 2011 kollektion.

Den kjole fremvist en crossover top i fronten samt en fuld, flyder, flerlags skørt. under en ren og skær overlay den kjole havde en grime-stil top. Overdelen var tilbage spalten åben, samt kjole bagtil er lukket hals samt med en lynlås i skørtet del af stykket. En flimrende rhinestone bælte accent taljen samt skørtet var fuld.

Der var ligeledes en udvidet række af rhinestone eller krystal knap / snaps ved håndleddet. Kate bar hendes hår op.

Dette gav en uhindret udsigt over hendes Robinson Pelham øreringe, guldsmedens Pagoda stil sæt med blå topas samt diamanter i hvidguld.

Hertuginden mor, Carole Middleton, havde disse øreringe til Kate samt William aften bryllup begivenhed modtagelse i 2011.

Her er et langt bedre kig på Duchess ‘s updo.

Hun accessorized med en miniatureudgave af Jenny Packham Casa håndtaske, en kasse kobling, der fremhævede kantet emalje samt en krystal-indlagte lås. Kate ligeledes bragt tilbage hende ’Vamp’ platform sandaler fra Jimmy Choo.

Og endnu et kig.

Vores næste look er fra en langt mere dyster lejlighed, ceremonier i Frankrig markerer 100-årsdagen for slaget ved Somme.

Der var rædselsvækkende tab på begge sider, samt kampen stod på i måneder, med mere end en million mænd dræbt eller såret.

Regn faldt på samt off hele ceremonien.

Hertuginden valgte en creme samt sorte blonder kjole af Jenny Packham til lejligheden. Skeden bød på en Peter Pan krave, prinsesse falsning, peplum taljen, tre-lange ærmer, samt en back slids på skørtet.

Et bedre kig på den elegante blonder samt søm detaljer.

Den blonde er af Sophie Hallette, den berømte franske tekstil hjem, der ligeledes gjort blonder anvendes til Kates bryllup begivenhed kjole samt sko. Nedenfor et bedre kig på den fine øjenvipper blonder på ærmerne samt peplum.

Hertuginden bragt tilbage en Sylvia Fletcher til Lock såvel som erhvervslivet hat.

Det var Lion Tamer Perching stil.

Designet af vores bopæl modist Sylvia Fletcher, Lion Tamer er en signatur stil i vores Couture kollektion. Hånd-modelleret af lag af farvet ibenholt sinamay samt færdige med en simpel strudsefjer, det elegant rammer ansigtet.

Hertuginden allerførste wore chapeau for Trooping Farve i 2011 (nederst til venstre), samt et bryllup i juni 2011 (under midten).

Dette giver et kig på Kates updo, set under ceremonien, såvel som i en lysere øjeblik, når man taler med børn tidligere på dagen.

Kate ligeledes bar en valmue, samt en ’Bleuet’ kornblomst, sidstnævnte et tegn på erindring i Frankrig.

Hun bar hende Mulberry’Bayswater’ kobling samt bar hende Gianvito Rossi Signatur pumper.

Vores tredje-hit-vidunder er fra en se til Dundee, Skotland, i oktober 2015.

Grevinden af ​​Strathearn, da hun er titlen i Skotland, havde en skræddersyet ensemble af skotsk-fødte designer Christopher Kane.

Udseendet omfattede en pels samt nederdel af designeren samt en sort rullekravesweater.

Her får du et kig på den kilt.

Pelsen blev beskrevet som en ”slim-udstyret Dogtooth uld skræddersyet frakke med bælte,” samt det var næsten identisk med den iskolde blå satin frakke af Christopher Kane Hertuginden bar til OL åbningsceremoni i 2012 samt bekendtgørelse af Garter i 2014.

Denne grafiske påpeger mange af de tilsvarende stil elementer. Den silhuet er meget det samme; andre fælles elementer omfatter prinsesse falsning, den skjulte / overdækket stolpe, små revers, on-søm lommer, samt slanke selv-bælte.

To flere visninger af pelsen, et fremragende stykke skræddersyning.

Dette giver en stor kig på materiel til stykkerne, en kongeblå houndstooth (også kaldet Dogtooth, primært når de anvendes i en mindre mønster) i kongeblå.

Kate accessorized med hende Cornelia James ’Imogen’ handsker og hendes ’Muse’ kobling af Stuart Weitzman.

Til fodtøj, Hertuginden valgte hendes Rhumba boots af Aquatalia.

Vi vil lukke denne del af offentliggøre med en mere Dundee foto.

Tre forskellige ensembler for tre yderst forskellige funktioner. Har du en favorit?

Ved at foreslå materiale til vores lockdown indlæg, et par bedt om, at jeg dække nogle af mine foretrukne Kate udseende. Du kigger på en af ​​min top ti, Christopher Kane slidt i Dundee. I bElieved farven var især smigrende på kate, såvel som frakkeens skarpe skræddersyede parret med det kicky nederdel var en sejr, især med nikken til Skotland med den traditionelle kiltstil samt muligheden for en skotsk-født designer.

Jeg har snarere en fortegnelse på stykker, der kvalificerer sig som one-hit wonders, men jeg ville elske at høre mere fra dig på ser hertuginden har brugt, at du tror, ​​bør medtages i fremtidige stillinger!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vores andet emne er en opdatering om, hvad der var et UFO-stykke, der blev slidt af hertuginden på et halvt videoopkald.

På opkaldet lavede hertuginden et ‘virtuelt besøg’ til Clouds House, en handling på afhængighedsbehandlingscenter. Efter timer (og timer!) Af søgning kunne jeg ikke finde ud af, hvad Kate havde, og heller ikke andre kongelige modeforfattere. Men i weekenden modtog jeg en besked fra ID Whiz samt langvarigt god ven Stephanie Champion-Helton (Aka Woman Coventry på Twitter), som fortalte mig, at Ebay UK Sælger noonandchas havde løst puslespillet: dette var en kjole af Hobbs London. Se, ‘Loreley kjole’ fra forhandlerens S / S 2012-samling.

Den slående farve hedder ‘Deep Jasper’, som sandsynligvis refererer til Jasper Stone. Stykket har en skjorte kjole silhuet i et materiale, der er en 78% acetat, 22% polyester blanding, pr. Ebay britiske sælger noonandchas. Disse næste billeder er via Noonandchas Auction Listing for kjole.

Loreley har en skjult frontplacket med kontrastknapper, kontrasterende trim på den indre krave, en yoked back, front bodice lommer, et selvbælte samt albue-længde ærmer med kontrasterende knapper. Lige her er et bedre kig på den karakteristiske krave trim med et billede fra Noonandchas kjole notering på eBay.

Stephanie såvel som jeg har chattet såvel som at spekulere på, om måske Kate købte dette, samme gang hun købte Hobbs Wessex kjole fra den nøjagtige samme sæsons samling, allerførste slidt i juli 2012, såvel som derefter bragt tilbage i løbet af 2014 Australien Tour.

En hurtig FYI: Hobbs er midt i dets sommertidssalg, samt der er snarere nogle få gode tilbud, med nogle genstande, der er diskonteret 70%. En anden kate favorit, LK Bennett, har ligeledes sit sommertid, såvel som de har varer markeret så meget som 60%.

129save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *