Bookanmeldelse: Sunday Sy af Theresa Gonzalez

De charmerende mennesker på Chronicle Books sendte mig en kopi af søndags sy, af Theresa Gonzalez for nylig, og det er en fantastisk bog. Jeg ville elske at leve i den evige søndag i denne bog, hvor alt er suffused i en slags midten af ​​morgen sollys, og du har stadig timer og timer tilbage for at komme igennem alle dine weekend ærinder og projekter, før spillet af troner kommer på. I denne særlige søndage, brugte du hele dagen lørdag ryddet dækket til en søndag for syning ved rengøring og blomsterarrangør og badning charmerende uhyrlige små børn (med måske nogle bagning kastet i) og udsletter menfolken til en korral et sted på bagsiden af ejendommen. (Bare rolig, de er glade der. Dårlig dears, de sætter ikke rigtig pris på at sy søndag, og du kan ikke rigtig afhænge af dem omkring skarpe genstande.)

Projekterne i søndags syning er pænt gennemtænkt: de er meget enkle, selvfølgelig, men der er nok leeway til kreativitet (jeg hader simple projekter bøger, der ikke er meget mere end ‘hej, gør denne pudebetegnelse og derefter lim nogle rick -rack på det! ‘) Der er især en boxy tee, der har separate ærme og hæmbånd, der ville være bedst for bias behandling eller kontrasterende stof:

Der er også fire forskellige kjoler, hvoraf min favorit var weekenden wrap kjole (på trods af manglende lommer-to af de andre kjoleprojekter omfatter lommer, dog meget respektabel).

Desværre kører dimensionerne i denne bog små – den “store” handler om en amerikansk størrelse 12-14. Der er heller ikke en masse formgivning generelt; beklædningsgenstande er ret bokse. Ikke et problem for Willowy modellerne i bogen, men … \ _ (ツ) _ / ¯

Så hvis du er på den slankere, højere side af spektret og forsøger at finde nogle tankevækkende, grundlæggende projekter med en hel del muligheder for kreativitet, ville det være en god bog for dig. (Det er bestemt meget behageligt at se på!)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Kjole en dag guide til at lære at sy: Del OneFebruary 5, 2008
Åh, ja du kan. Hvis du vil. (Først i en række formaninger for at sy.) 28. september 2006
The Bookpileapril 7, 2015in “Bøger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *